Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Odjazd do kamzatów za 15 minut. Przewoźnik: ChłopiskoCity.
IMG_3284.jpeg

1000061998.jpg
Zmęczone chłopy opuszczają lochy po ciężkim dniu. Słońce powolutku zachodzi, ale o poranku wstaje. Gotowe na działanie tak jak dominator!
1784664997189.png

1000061999.jpg

Wszytko zmienia się szybko, pierw spokojne ćwiczenia w grupach po czym mordercze dociążanie jeden na jeden z nim.
Zrzut ekranu 2026-07-05 181324(1).png
Każdy modli się o swoje genitalia. Strach góruje nad wszystkim.... Już dawno cała grupka przegrała przekraczając granicę Białej Rawskiej.
ddb02330-371a-4b1e-b223-5563e50dc294.jpeg

Screenshot_20260930_183735_Gallery.jpg

Czas mija bardzo wolno, kolejny byczek nie dał rady, nie wytrzymał tępa i padł. Grupka powoli się zmniejsza i zostało ich już kilku. Czy wytrzymają?
FDownloader.Net_AQNKV6Jf7q6sR55n2KKZZ0OlrYcp9sRSMZmp2baYf2q_1k36fCtilt92He2tbSqkBS-jL_LmtEATjk...jpg

1000062004.jpg

Stało się najgorsze. Nie został już nikt, każdy młody i silny wilczek został zdominowany i zagryziony przez starego wilka. Została już tylko.... Cisza.
1774214552146.png

1000062005.jpg

Historia zatacza koło. Kolejne świeże mięso pełne nadziei. Te uśmiechy znikną, szybko i nagle, zastąpi je smutek i żal do samego siebie za koszmarnie podjęte decyzję. Decyzję które zmieniają życie a nawet je kończą...
images(3).jpg

Attachments

• 1000062004.jpg
    1000062004.jpg
    208.8 KB · Views: 4
View attachment 159745Zmęczone chłopy opuszczają lochy po ciężkim dniu. Słońce powolutku zachodzi, ale o poranku wstaje. Gotowe na działanie tak jak dominator!View attachment 159756
View attachment 159746
Wszytko zmienia się szybko, pierw spokojne ćwiczenia w grupach po czym mordercze dociążanie jeden na jeden z nim. View attachment 159757Każdy modli się o swoje genitalia. Strach góruje nad wszystkim.... Już dawno cała grupka przegrała przekraczając granicę Białej Rawskiej. View attachment 159755
View attachment 159748
Czas mija bardzo wolno, kolejny byczek nie dał rady, nie wytrzymał tępa i padł. Grupka powoli się zmniejsza i zostało ich już kilku. Czy wytrzymają?View attachment 159754
View attachment 159750
Stało się najgorsze. Nie został już nikt, każdy młody i silny wilczek został zdominowany i zagryziony przez starego wilka. Została już tylko.... Cisza. View attachment 159753
View attachment 159751
Historia zatacza koło. Kolejne świeże mięso pełne nadziei. Te uśmiechy znikną, szybko i nagle, zastąpi je smutek i żal do samego siebie za koszmarnie podjęte decyzję. Decyzję które zmieniają życie a nawet je kończą... View attachment 159752
gif-20260930-212030.gif
Taktyczny Mariusz, do obserwowania coraz to silniejszych byczków

View attachment 159745Zmęczone chłopy opuszczają lochy po ciężkim dniu. Słońce powolutku zachodzi, ale o poranku wstaje. Gotowe na działanie tak jak dominator!View attachment 159756
View attachment 159746
Wszytko zmienia się szybko, pierw spokojne ćwiczenia w grupach po czym mordercze dociążanie jeden na jeden z nim. View attachment 159757Każdy modli się o swoje genitalia. Strach góruje nad wszystkim.... Już dawno cała grupka przegrała przekraczając granicę Białej Rawskiej. View attachment 159755
View attachment 159748
Czas mija bardzo wolno, kolejny byczek nie dał rady, nie wytrzymał tępa i padł. Grupka powoli się zmniejsza i zostało ich już kilku. Czy wytrzymają?View attachment 159754
View attachment 159750
Stało się najgorsze. Nie został już nikt, każdy młody i silny wilczek został zdominowany i zagryziony przez starego wilka. Została już tylko.... Cisza. View attachment 159753
View attachment 159751
Historia zatacza koło. Kolejne świeże mięso pełne nadziei. Te uśmiechy znikną, szybko i nagle, zastąpi je smutek i żal do samego siebie za koszmarnie podjęte decyzję. Decyzję które zmieniają życie a nawet je kończą... View attachment 159752
za wysokie progi wymiękłem w połowie posta xDDD

Nie no, prawda jest taka, że nic na nich nie ma, absolutnie niczego.

Sam pewnie, ten stary chytrus, umawiał wszystko na "gębę", żeby dostawać lewy hajs pod stołem, nieoficjalnie (po co to podatkować potem?) - a gdy wyszło, że KSW wypięło się na Pudziana i dostanie tyle, ile miał mieć oficjalnie po tym co odwalił z Hallem, to został z ręką w nocniku i zostaje mu jedynie straszenie.

Już żarty żartami w tym wątku, ale absolutnie nie jest mi żal Pudzianowskiego, nie jest dobrym człowiekiem a przez tą swoją pazerność zostaje sam teraz, bo jego nazwisko przestało grzać kogokolwiek i myślę, że nawet w FAME nie wystąpi.

Sam pewnie, ten stary chytrus, umawiał wszystko na "gębę", żeby dostawać lewy hajs pod stołem, nieoficjalnie (po co to podatkować potem?) - a gdy wyszło, że KSW wypięło się na Pudziana i dostanie tyle, ile miał mieć oficjalnie po tym co odwalił z Hallem, to został z ręką w nocniku i zostaje mu jedynie straszenie.
Co by nie mówić o KSW, ale nie ryzykowaliby tak dużej kasy wypłacanej pod stołem ze środków firmy (bałagan w księgowości by był, gorszy niż w niektórych gastro), a z własnych pieniędzy Kawulski i Lewandowski tym bardziej . To już za duże kwoty na kwoty na czarno, ale fakt faktem Pudzian miał taką pozycję negocjacyjną, że mógł sobie wynegocjować cudowną umowę, a i tak poszedł na ustalenia na gębę. Pamiętam jego wpisy jak on załatwia sprawy we własnej firmie. Kurczę chyba nawet przed walką z Tyberiuszem mówił, że z kilkoma osobami przez lata współpracuje bez umowy.
Mimo tego, że no ciężko dobrze oceniać Kawulskiego i Lewandowskiego jako ludzi to trochę mi się ich szkoda zrobiło. KSW w spadku, organizują wielkie walki: Mamed vs Pudzian, Pudzian vs Hall. Olbrzymi budżet, jeszcze Lewandowski kpiący z freaków, że KSW to jest klasa, sznyt, sport, a tam patologia i upadają od niewidocznych ciosów. Canal plus też pewnie wywiera na nich presje, a tymczasem Pudzian...
... ja nic nie muszę, pierdole nie robię, czy się stoi czy się leży i cyrk jak na freakowej gali. Jak splunąć w twarz :DC:

Back