jedrek_barczyk
Oplot Challenge Middleweight
Redakcja zapomniała o bardzo ważnym temacie: lubrykanty .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Redakcja zapomniała o bardzo ważnym temacie: lubrykanty .
Ja tam bym zrobił z marconiem, nie wiadomo do czego by doszło, obowiązkowo bez suspensorów, jeden aktywny DOMINATOR, a drugi uległy cwel, organizacja i tak zbudowana na patologii
View attachment 157521View attachment 157522View attachment 157523

Nie przyjedzie dwójka. Artur Walczak postanowił popełnić samobójstwo startując w walkach na liście. Pamiętam zapowiedź tej walki, gdzie mówił, że całą rodzina mu tego odradzała....https://www.facebook.com/share/1J264k1Yzy/?mibextid=wwXIfr Ktoś powinien zamówić ich pedzianowi na urodziny. Wyheblowaliby go konkretnie.
AKTYW!!!!!
Hahaha trenerzy walczą o to który robi trening z Pudzianem, bo omyłkowo przyszli na tę samą godzinę. Boks z Darkiem czy zapasy z Markiem.
Wykorzystają moment "po" i ukradną mu czereśnie.Hahaha trenerzy walczą o to który robi trening z Pudzianem, bo omyłkowo przyszli na tę samą godzinę. Boks z Darkiem czy zapasy z Markiem.
Ojj będzie lewatywa ojjj... Prrrr...Wykorzystają moment "po" i ukradną mu czereśnie.
View attachment 157688

AKTYW to podstawaAktywne białko! View attachment 157743

masakra ,myślałem że to fejk ,ta przystań naprawdę istnieje
Mikro kutas to jest ile cm ???!
W tym dziale nie ma żadnych fejkówmasakra ,myślałem że to fejk ,ta przystań naprawdę istnieje
Nie chcę wiedzieć co tam się dzieje

Podbijam !!! Może ktos tu ma takiego i się podzieli informacja ??!Mikro kutas to jest ile cm ???!
Podbijam !!! Może ktos tu ma takiego i się podzieli informacja ??!
Wywiad z prof Lwem-Starowiczem ma YTPodbijam !!! Może ktos tu ma takiego i się podzieli informacja ??!
Nie robi bo jest.... NORMALNY!!Ciekawe jakby tak Mario se wstrzyknął kwas hialuronowy całego tira to by jeszcze mógł być przystojny kawaler !! No dobra może nie przystojny ale nie brzydki !! Czemu tego nie zrobi ?!??!?
Mariusz żeby wyplenić wszystkie zmarszczki które przypominają Kanion Kolorado potrzebowałby rocznej produkcji kwasu hialuronowego wszystkich krajów świata włączając AntarktydęCiekawe jakby tak Mario se wstrzyknął kwas hialuronowy całego tira to by jeszcze mógł być przystojny kawaler !! No dobra może nie przystojny ale nie brzydki !! Czemu tego nie zrobi ?!??!?