Kadczers
KSW Featherweight
Wyciekły jakieś akta z naboru do łagrów, ale chyba nikt siẹ nie dostał, bo tam same chude szczury
![]()
@Michael Angelo
Wulewuuuuu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyciekły jakieś akta z naboru do łagrów, ale chyba nikt siẹ nie dostał, bo tam same chude szczury
![]()
@Michael Angelo
![]()
@Michael Angelo
Jakieś nędzne, tęczowe szczypioryTo nie są normalne chłopy! View attachment 156375
Tutaj jest cała rada naukowa do spraw: zajęć pozasportowych naszego bohatera i jego życia intymnego ..,Jakieś nędzne, tęczowe szczypiory![]()
ale jak normalny, zdrowy chłop zrobi porządny trening, to wtedy człowiek nic nie musi, on się tym bawi i szuka innych wrażeń
![]()
Ciekawe jak to jest czy silny byczek może się przeciwstawić włożeniu mu pytona w zad… przecież kutas nie jest silniejszy niż mięśnie pośladkowe
Kręcą Cię takie tematy ?A jakoś nie widziałem publikacji o aspektach technicznych dociążania …: ile minut, ile razy, obwody w cm, trójkąty ? Szybkie numerki, długie kamasutry itd .

Kręcą Cię takie tematy ?
Ja tu widzę niezdrowe zainteresowanie aspektami wsadzania kutasa w męską dupę![]()
A ty co ? 100 mln postów o kiszeniu ogóra w brązowym oku .., Ty mi gadasz o kręceniu? Jestem tutaj nowy … zapytuję tylkoKręcą Cię takie tematy ?
Ja tu widzę niezdrowe zainteresowanie aspektami wsadzania kutasa w męską dupę![]()
To, czy jesteś nowy na forum, to nie ma znaczenia . Nikt nor-ma-lny nie wnika w statystyki gejowskiego dymania.A ty co ? 100 mln postów o kiszeniu ogóra w brązowym oku .., Ty mi gadasz o kręceniu? Jestem tutaj nowy … zapytuję tylko
Dobra, dobra. Nie pierdol nam tutaj kocopołów, panie Kaczka.Jestem tutaj nowy
Normalny AKTYWNY chłop lubi wiedziećTo, czy jesteś nowy na forum, to nie ma znaczenia . Nikt nor-ma-lny nie wnika w statystyki gejowskiego dymania.
Nie śledziłem całego tematu na bieżąco. Czy ktoś inny w tym temacie miał podobne rozkminy jak Ty ?

Rutkowski z majamiDobra, dobra. Nie pierdol nam tutaj kocopołów, panie Kaczka.
Temat zszedł na psy![]()
7 rano, ufc obejrzane, Mario pewnie już po porannym zlaniu i zasuwa na siłowni
Dokładnie co to za chujnia tutaj?!Temat zszedł na psy![]()
O Jezu fantastycznie !ale wjechało ...przyznawać , który ananasek poruszył Pytona na FB... Za dobrze znam ten język View attachment 156511

View attachment 156512
Nie chciałbym takiego potwora po 22.00 zobaczyć przed domem
Ja nie mam fb, to na 100% @Papieżak , Sory za sprzedanie, Mariusz już do ciebie jedzie.O Jezu fantastycznie !ale wjechało ...przyznawać , który ananasek poruszył Pytona na FB... Za dobrze znam ten język View attachment 156511
No to się zabawimy w kotka i myszkę #krejziJa nie mam fb, to na 100% @Papieżak , Sory za sprzedanie, Mariusz już do ciebie jedzie. View attachment 156517
A kukuNo to się zabawimy w kotka i myszkę #krejziView attachment 156523
Co tu robisz? Wypierdaj z tego forum idź być głupi gdzie indziej dzieciakuA ty co ? 100 mln postów o kiszeniu ogóra w brązowym oku .., Ty mi gadasz o kręceniu? Jestem tutaj nowy … zapytuję tylko
Mario chyba się specjalizuje w wiśniach/czeresniach. Najbardziej lubi drylować.Dupy przy ścianach!View attachment 156516