Kadczers
KSW Featherweight
Wyciekły jakieś akta z naboru do łagrów, ale chyba nikt siẹ nie dostał, bo tam same chude szczury
![]()
@Michael Angelo
Wulewuuuuu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyciekły jakieś akta z naboru do łagrów, ale chyba nikt siẹ nie dostał, bo tam same chude szczury
![]()
@Michael Angelo
![]()
@Michael Angelo
Jakieś nędzne, tęczowe szczypioryTo nie są normalne chłopy! View attachment 156375
Tutaj jest cała rada naukowa do spraw: zajęć pozasportowych naszego bohatera i jego życia intymnego ..,Jakieś nędzne, tęczowe szczypiory![]()
ale jak normalny, zdrowy chłop zrobi porządny trening, to wtedy człowiek nic nie musi, on się tym bawi i szuka innych wrażeń
![]()
Ciekawe jak to jest czy silny byczek może się przeciwstawić włożeniu mu pytona w zad… przecież kutas nie jest silniejszy niż mięśnie pośladkowe
Kręcą Cię takie tematy ?A jakoś nie widziałem publikacji o aspektach technicznych dociążania …: ile minut, ile razy, obwody w cm, trójkąty ? Szybkie numerki, długie kamasutry itd .

Kręcą Cię takie tematy ?
Ja tu widzę niezdrowe zainteresowanie aspektami wsadzania kutasa w męską dupę![]()
A ty co ? 100 mln postów o kiszeniu ogóra w brązowym oku .., Ty mi gadasz o kręceniu? Jestem tutaj nowy … zapytuję tylkoKręcą Cię takie tematy ?
Ja tu widzę niezdrowe zainteresowanie aspektami wsadzania kutasa w męską dupę![]()
To, czy jesteś nowy na forum, to nie ma znaczenia . Nikt nor-ma-lny nie wnika w statystyki gejowskiego dymania.A ty co ? 100 mln postów o kiszeniu ogóra w brązowym oku .., Ty mi gadasz o kręceniu? Jestem tutaj nowy … zapytuję tylko
Dobra, dobra. Nie pierdol nam tutaj kocopołów, panie Kaczka.Jestem tutaj nowy
Normalny AKTYWNY chłop lubi wiedziećTo, czy jesteś nowy na forum, to nie ma znaczenia . Nikt nor-ma-lny nie wnika w statystyki gejowskiego dymania.
Nie śledziłem całego tematu na bieżąco. Czy ktoś inny w tym temacie miał podobne rozkminy jak Ty ?

Rutkowski z majamiDobra, dobra. Nie pierdol nam tutaj kocopołów, panie Kaczka.
Temat zszedł na psy![]()