Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Jakbym tam trafił, to już bym nie wyszedł :korwinlaugh:

Zobacz, jak zmieniło się Twoje życie. Jeszcze z tydzień temu zaskoczeniem były dla Ciebie skłonności Mariusza, a teraz sam masz pedalskie rozkminy :beczka:
@jedrek_barczyk zrozumiał prawdziwe znaczenie wyrażenia "krejzi
2270-gif.156265
"

Last edited:
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem

Kiedy jest zatwardzenie to wyciągasz Ferrero Rocher

Jakbym tam trafił, to już bym nie wyszedł :korwinlaugh:

Zobacz, jak zmieniło się Twoje życie. Jeszcze z tydzień temu zaskoczeniem były dla Ciebie skłonności Mariusza, a teraz sam masz pedalskie rozkminy :beczka:
Ja uważam że nasz " nowy " przyjaciel jest dobrze obeznany w temacie , za szybko wjechał w temat , stary lis wyczuje swego :kis: wydaje mi się , że jest tu od lat , tyle że ukrywa się pod nowym nickiem i kręcą go tematy z Pytonem , oczywiście to lekkie uszczepnienie... #krejzi

Ja uważam że nasz " nowy " przyjaciel jest dobrze obeznany w temacie , za szybko wjechał w temat , stary lis wyczuje swego :kis: wydaje mi się , że jest tu od lat , tyle że ukrywa się pod nowym nickiem i kręcą go tematy z Pytonem , oczywiście to lekkie uszczepnienie... #krejzi
O kur , o kur … mamy tu detektywów Rutkowskich :lol:. Kręci mnie boks , kickboxing i mma oczywiście

Dobra panowie tu trzeba przypomnieć pewne wspaniałe wydarzenie, gdy Pudzian uwierzył w siebie, a potem spotkał tego gościa

Wyprowadził trzy kopnięcia plus jedna próba obalenia gdzie nie wiedział co ma robić potem już tylko się cofał aż Tim go obalił i trochę obił na ziemi. W drugiej rundzie Pudz sam się przewrócił ze zmęczenia po tym jak zmienił kolor na purpurowy i pierwszy raz w karierze odklepał ciosy. Na trybunach kibicował mu Marcin Gortat. Dwa tygodnie wcześniej Pudzian stoczył heroiczny bój na KSW 13 z Yusuke Kawaguchim, który wtedy miał rekord 11-1 i był mistrzem organizacji Deep. Ehhhh to były czasy... Po walce na gali Moosin Pudzian stwierdził, że Mirek to słaby trener i oddał się w ręce Jurasa. Ciekawe czy dalej korzystał z usług Darka i Marka.

Wyprowadził trzy kopnięcia plus jedna próba obalenia gdzie nie wiedział co ma robić potem już tylko się cofał aż Tim go obalił i trochę obił na ziemi. W drugiej rundzie Pudz sam się przewrócił ze zmęczenia po tym jak zmienił kolor na purpurowy i pierwszy raz w karierze odklepał ciosy. Na trybunach kibicował mu Marcin Gortat. Dwa tygodnie wcześniej Pudzian stoczył heroiczny bój na KSW 13 z Yusuke Kawaguchim, który wtedy miał rekord 11-1 i był mistrzem organizacji Deep. Ehhhh to były czasy... Po walce na gali Moosin Pudzian stwierdził, że Mirek to słaby trener i oddał się w ręce Jurasa. Ciekawe czy dalej korzystał z usług Darka i Marka.
Najlepsze, że wtedy Pudzian jeszcze wierzył w swoje ogromne możliwości.

Najlepsze, że wtedy Pudzian jeszcze wierzył w swoje ogromne możliwości.
Pudzian wziął walkę w USA podobno bez wiedzy Mirka, bo była duża kasa. Mariusz dostał 110k dolarów, a Tim 50k . Co ciekawe otwierający tę gale Stipe Miocic dostał 1k+1k $ :muttley: Juras zainkasował 3,5k $

Tu macie zarobki (kurwa ale oni musieli popłynąć na tej gali przez gaże dla Pudziana)

Mariusza tradycyjnie do klatki wyprowadził Krystian Pudzianowski w rytm utworu "DAWAJ NA RING"

Dobra panowie tu trzeba przypomnieć pewne wspaniałe wydarzenie, gdy Pudzian uwierzył w siebie, a potem spotkał tego gościa

Muszę powiedzieć że jak widzę Tinę Sylwię to myślę że każdy mógł mu spuścić wpierdol. Nawet mysza z kategorii wagowej 37,5kg (mysza to był i jest kurwa gość )
Jak on zdobył ten pas ?

Zajebiste było to sprowadzenie. Sylvia na ziemi, a rawski pedał ni go podnosi, ni trzyma. Wygłądało, jakby chciał go zapiąć w pukiel, ale ofiara zmieniła sie w predatora i rawska ciota sfioletowiała.

Ale chyba złamał wtedy Timowi nogę, przy odrobinie szczęścia mogło się to potoczyć inaczej, gdyby nie ujemny talent Pudziana do sportów walki.

Przed tą walką Pedzian wyzywał nawet Lesnara, śmieszne to były czasy XD.

Ale chyba złamał wtedy Timowi nogę, przy odrobinie szczęścia mogło się to potoczyć inaczej, gdyby nie ujemny talent Pudziana do sportów walki.

Przed tą walką Pedzian wyzywał nawet Lesnara, śmieszne to były czasy XD.
Z tego co pamiętam to Pudzian sam sobie uszkodził wtedy stopę. Mirek coś gadał, że po walce Sylvia na wózku czy tam na noszach wyjechał, a Pudzian sobie potłukł śródstopie xd

Wyzywał nawet Fedora, a po wygraniu z Najmanem w ringu powiedział, że dojdzie do mistrzostwa świata

Back