Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Według Tanculi i Reportera oczekiwania Pudzianowskiego, to 5 milionów za 3 walki.

Kto to jest ten Wałbrzych ? 5 baniek za 3 walki to dużo i " niedużo " jak na freaki i nazwisko Pedała , swoją drogą podoba mi się to , że nie ma hamulcy na " ciasne" tematy , może być kolorowo
1000003499.gif

Według Tanculi i Reportera oczekiwania Pudzianowskiego, to 5 milionów za 3 walki.

Coś chyba pazerność przysłoniła mu oczy. Odrzucając emocje i pogardę dla FameMma: dużo im nie zostało. Zainteresowanie freakami gaśnie, ośmieszyli się na Narodowym.
Aby zabezpieczyć kontrakt na 5 mln zł to nie wiem co byłoby potrzebne. Poręczenia majątkiem własnym od wszystkich właścicieli i ich żon nie dadzą 100% wypłacalności :suchykarol:
Jak nie spłaci się pierwsza walka to kolejnych niw dostanie, a później będą płacze jak po Ksw I tyle...

Coś chyba pazerność przysłoniła mu oczy. Odrzucając emocje i pogardę dla FameMma: dużo im nie zostało. Zainteresowanie freakami gaśnie, ośmieszyli się na Narodowym.
Aby zabezpieczyć kontrakt na 5 mln zł to nie wiem co byłoby potrzebne. Poręczenia majątkiem własnym od wszystkich właścicieli i ich żon nie dadzą 100% wypłacalności :suchykarol:
Jak nie spłaci się pierwsza walka to kolejnych niw dostanie, a później będą płacze jak po Ksw I tyle...
Dlatego będą musieli wznieść się na wyżyny i dosłownie " przesadzić " żeby właśnie wyprowadzać ciepłego z równowagi , pokazywać nagrania , jakieś telefony na " CAGE " Marcoń jest idealnym graczem pod biznes , nie mogą sobie pozwolić na to Python będzie milczał na konfach i powtarzał swoje filozofię , a NAJWAŻNIEJSZE: MY TUTAJ NIE MOZEMY SIE NUDZIC
1000003334.png

Ma dostać połowę przed walką nawet jak się nie odbędzie?

No to proste że czereśniak się nie pokaże w klatce.

Czyli debile z Fame zapłacili za kilka postów generowanych przez AI w social mediach i tyle.
Wierzysz , że czereśniak odpuści drugą bańke ? Przecież on za dwie to się przeliże z Marconiem na " CAGU "

Back