AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Uważasz że kobieta zrobi coś lepiej od mężczyzny?To by musiała baba stąd zrobić. Są rzeczy, których zdalnie nie zrobisz![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Uważasz że kobieta zrobi coś lepiej od mężczyzny?To by musiała baba stąd zrobić. Są rzeczy, których zdalnie nie zrobisz![]()

no i browarek bo wiadomo „browarek musi być!”Nie jestem na żadnym konkretnym planie żywieniowym. Jem, co chcę. Mogę zjeść 30 czekolad, popić dwoma kartonami mleka, a na koniec zjeść 2-3 kilo lodów w łóżku. Jem co chcę i kiedy chcę
Czy Ty w ogóle jesteś Polakiem?I nie jadam ruskich pierogów bo nie lubię![]()
Od dłuższego czasu co niedzielę i w świętaCzy Ty w ogóle jesteś Polakiem?
Chociaż do kościoła chodzisz?

Czy Ty w ogóle jesteś Polakiem?
Chociaż do kościoła chodzisz?
Mariusz i jego gra słów
PITy do rozliczenia: im bliżej deadline na złożenie Pita i odpisania 1,5% to więcej protestów, filmików...Zwierzęta, zoofilia, piesek.
Oburzenie, protesty, prawa zwierząt.
Już wszyscy zapomnieli o tym dziecku? Już chuj z tym psem, kurwa, czytaliście co oni temu dziecku robili?
Zidiociali ludzie. Zidiociały świat.
View attachment 145260I tak się kończą zabawy z naszą głową państwa.. Ćwiara jak nic.
Ta kompulsywna masturbacja zawsze robi wrażenie

Ta kompulsywna masturbacja zawsze robi wrażenie![]()
Mario wróci silniejszyView attachment 145260I tak się kończą zabawy z naszą głową państwa.. Ćwiara jak nic.
View attachment 145260I tak się kończą zabawy z naszą głową państwa.. Ćwiara jak nic.
To #real?Mario wróci silniejszy
![]()
Już se w piwnicy na ścianie zawiesiłMario wróci silniejszy
![]()
podobno to go motywuje przy dociążaniuPewno kradł czereśnie w innych miejscowościachView attachment 145260I tak się kończą zabawy z naszą głową państwa.. Ćwiara jak nic.