Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mieszkańcy byczków zwłaszcza duże chłopaki nie wychodzą z domu po godzinie 22. A ci co wyszli zniknęli w niewyjaśnionych okolicznościachView attachment 144410
Patrzyłem sobie ostatnio na mapę dróg krajowych i powiatowych i takie coś zauważyłem, niedaleko ma
a gdzie logo Olimp? oni cały czas futrują Pudzia odżywkami żeby był duży i silnyTak będzie wyglądać jego trumna, oczywiście kupiona na wyprzedaży View attachment 144390
cała trumna była by w logach pewniea gdzie logo Olimp? oni cały czas futrują Pudzia odżywkami żeby był duży i silny

To nie jest temat w którym ‚poruszamy’ żeńskie narządy!
,,Czarna skrzynka" na wypadek śpiączki lub śmierci oraz dobrze napisany testament to coś co uratowałoby wiele rodzin od kłopotów....![]()
"Pudzian" dosadnie o milionowym majątku po swej śmierci. Oto co się stanie
Mariusz Pudzianowski swoją ciężką pracą dorobił się wielomilionowego majątku. Gorzko jednak wyznał, że przez nadmiar obowiązków po prostu nie masport.interia.pl
Krystian jeszcze nie wie, że te sejfy to będą puste...

Przecież homoseksualista zażyczy sobie skarbonki przy grobie , 5 zł za minutę modlitwy z dobre zbioryNie chcę się nikomu wpieprzać w testamenty, ale przy kremacji można ogrzać szklarnię.![]()
O ile nie zajebie puszki jakiś cmentarny złodziej zniczyPrzecież homoseksualista zażyczy sobie skarbonki przy grobie , 5 zł za minutę modlitwy z dobre zbiory View attachment 144429
A nie pomyślałeś, że to taki wabik na złodziejaszków? Ten wsadza wytrych w zamek a tu Mario od tyłu daje kontrę,,Czarna skrzynka" na wypadek śpiączki lub śmierci oraz dobrze napisany testament to coś co uratowałoby wiele rodzin od kłopotów....
...ale kuźwa, żeby publicznie gadać o sejfach oraz że kartka z hasłami jest w domu
Chociaż coś mi się wydaje, że Pudzian to w sejfy się nie bawi tylko stara szkoła: kasa zakopana pod budą dla psa![]()
W każdym temacie Zbyszek na propsie jak jest okazja,trzeba reagowaćTo nie jest temat w którym ‚poruszamy’ żeńskie narządy!

206 stron o starym pedziu![]()
Myślę, że spokojnie może być w jego domu z dwa miliony złotych w gotówce, dlatego te byczki ryzykująA nie pomyślałeś, że to taki wabik na złodziejaszków? Ten wsadza wytrych w zamek a tu Mario od tyłu daje kontrę View attachment 144435

Jest ryzyko jest zabawaMyślę, że spokojnie może być w jego domu z dwa miliony złotych w gotówce, dlatego te byczki ryzykują![]()
kupiona hahahah trumna z domu pogrzebowego, który jeszcze za to zapłaci dobre siano, bo będzie mógł reklamować się że towarzyszyli Pudzilli w ostatniej drodze.Tak będzie wyglądać jego trumna, oczywiście kupiona na wyprzedaży
Jezu to prawdziwe zdjęcie czy AI ?
Jest gdzieś ten filmik gdzie Czereśnianin spotyka Eddiego po latach przed walką na krs? Potencjał memiczny był niesamowity, gify już są, ale no umknęło mi to nagranie gdzieś
To?Jest gdzieś ten filmik gdzie Czereśnianin spotyka Eddiego po latach przed walką na krs? Potencjał memiczny był niesamowity, gify już są, ale no umknęło mi to nagranie gdzieś
Było było. Był na pewno inny kąt nagrania, który lepiej pokazywał przemieszczające się słoje na czole Mariusza. View attachment 144505
krejziJa jebie, te dzwieki jakie Mario wydaje gdy na filmiku jest 38 sekunda.
Tez takie dzwieki wydaje jak wejde na jakas impreze lub uroczystosc i widze dobrze zastawiony stół roznymi potrawami.
A u Maria wystarczylo zobaczyc wielkiego chlopa, zeby takie dzwieki wydac!
View attachment 144509
Żeby życie miało smaczek raz wielki chłop, a raz młody harcerzA u Maria wystarczylo zobaczyc wielkiego chlopa, zeby takie dzwieki wydac!
View attachment 144509