Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Screenshot_20260409-141514.png
Patrzyłem sobie ostatnio na mapę dróg krajowych i powiatowych i takie coś zauważyłem, niedaleko ma

Krystian jeszcze nie wie, że te sejfy to będą puste...
,,Czarna skrzynka" na wypadek śpiączki lub śmierci oraz dobrze napisany testament to coś co uratowałoby wiele rodzin od kłopotów....
...ale kuźwa, żeby publicznie gadać o sejfach oraz że kartka z hasłami jest w domu :korwinlaugh:
Chociaż coś mi się wydaje, że Pudzian to w sejfy się nie bawi tylko stara szkoła: kasa zakopana pod budą dla psa :suchykarol:

,,Czarna skrzynka" na wypadek śpiączki lub śmierci oraz dobrze napisany testament to coś co uratowałoby wiele rodzin od kłopotów....
...ale kuźwa, żeby publicznie gadać o sejfach oraz że kartka z hasłami jest w domu :korwinlaugh:
Chociaż coś mi się wydaje, że Pudzian to w sejfy się nie bawi tylko stara szkoła: kasa zakopana pod budą dla psa :suchykarol:
A nie pomyślałeś, że to taki wabik na złodziejaszków? Ten wsadza wytrych w zamek a tu Mario od tyłu daje kontrę
1000041502.gif

Jest gdzieś ten filmik gdzie Czereśnianin spotyka Eddiego po latach przed walką na krs? Potencjał memiczny był niesamowity, gify już są, ale no umknęło mi to nagranie gdzieś

Back