bill boży
Maximum FC Lightweight
albo chat gpt napisał"#REKLAMA" ?
To by tłumaczyło użycie przecinków i tylko jednego wykrzyknika. Ogólnie jak na niego to jest to prime językowy (a ostatnio podkręcił bombę). Reklamodawca mu pewnie podesłał gotowca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
albo chat gpt napisał"#REKLAMA" ?
To by tłumaczyło użycie przecinków i tylko jednego wykrzyknika. Ogólnie jak na niego to jest to prime językowy (a ostatnio podkręcił bombę). Reklamodawca mu pewnie podesłał gotowca.
78 lat jak nic …
View attachment 143578
O Jesu, fantastycznie
GEJOREN?Sam brałem GELOREN dla koni na stawy. Suplementy dla zwierząt mają lepszy skład niż dla ludzi.
O co kurwa chodzi z tymi kalendarzami? Z 6 naliczyłem.View attachment 143578
O Jesu, fantastycznie
Widać, że masz potrzebę dociążenia. Każdy widzi co chce widziećGEJOREN?
Na który staw ?

Z lewej stara wieża z wczesnych lat 90tych, na ścianie tylko swoje kalendarze z poprzednich lat poprzybijane krzywo, kable puszczone luzem zamiast w korytkach... i tak się dochodzi do milionów :)View attachment 143578
O Jesu, fantastycznie
A Ty jesteś wróżka zebuszka lub chcesz być docionzatorem, ale zdajesz sobie sprawę że z 64,5 kg to możesz tylko ręczniki podawaćWidać, że masz potrzebę dociążenia. Każdy widzi co chce widzieć![]()

dostał za darmo to szkoda wyrzucićO co kurwa chodzi z tymi kalendarzami? Z 6 naliczyłem.
Kiedyś przeczytałem że za zrobienie sobie zdjęcia z nim trzeba było zapłacić 5PLN-ówdostał za darmo to szkoda wyrzucić View attachment 143588
Ziomek mi też opowiadał podobną historię, że był na jakimś festynie i 5 za zdjęcie menadżerka Pudziana wolałaKiedyś przeczytałem że za zrobienie sobie zdjęcia z nim trzeba było zapłacić 5PLN-ów
Zdjęcie piątaka autograf dycha.Ziomek mi też opowiadał podobną historię, że był na jakimś festynie i 5 za zdjęcie
to i tak tanio, kononowicz chciał ze 2 stówy za zdjęcie ze sobqKiedyś przeczytałem że za zrobienie sobie zdjęcia z nim trzeba było zapłacić 5PLN-ów
Kumasz ile teraz by kosztowało?to i tak tanio, kononowicz chciał ze 2 stówy za zdjęcie ze sobq

Korytka to koszta . Prądu nie przewodząZ lewej stara wieża z wczesnych lat 90tych, na ścianie tylko swoje kalendarze z poprzednich lat poprzybijane krzywo, kable puszczone luzem zamiast w korytkach... i tak się dochodzi do milionów :)
Menadżerka ->Ziomek mi też opowiadał podobną historię, że był na jakimś festynie i 5 za zdjęcie menadżerka Pudziana wolała
Jakby mowa była o jakimś przechwalającym się młodziku, to można byłoby pokusić się o stwierdzenie, że te kochanki to jego prawa i lewa ręką. W przypadku pederetora mowa zapewne o różowym i czarnym dildo z przyssawkami.
To jest standardowa stawka za zdjęcie ,Marek ze złomowiska też mnie skasował 5 złZdjęcie piątaka autograf dycha.
Normalna stawka?To jest standardowa stawka za zdjęcie ,Marek ze złomowiska też mnie skasował 5 zł

Wiem ,ale na odpustach i festynach,to taka normaNormalna stawka?
Blache na łeb by ode mnie dostał, a nie piątaka za foto.
Jeszcze jak wspierasz jakiś cel charytatywny to do zrozumienia, no ale Mario wiadomo, żadnego grosika nie przepuści.Wiem ,ale na odpustach i festynach,to taka norma
Przecież Mariusz ma fundację wspierającą rozwój młodych zawodników MMA i zapasów, waga półciężka i ciężka, organizuje we własnym domu treningi szczególnie dociążania, łapania i rzucaniaJeszcze jak wspierasz jakiś cel charytatywny to do zrozumienia, no ale Mario wiadomo, żadnego grosika nie przepuści.
ŁAPAĆ I RZUCAĆPrzecież Mariusz ma fundację wspierającą rozwój młodych zawodników MMA i zapasów, waga półciężka i ciężka, organizuje we własnym domu treningi szczególnie dociążania, łapania i rzucania
Już nieaktualne. Piwerka i podwójna Bafra na ostrym zrobiła potężną lewatywę.View attachment 143627
Pudz Lee
Chudzian byczki tylko poniżej 90kiloJuż nieaktualne. Piwerka i podwójna Bafra na ostrym zrobiła potężną lewatywę.
View attachment 143637
Zadziwiająco dużą masz wiedzę w temacie męskich zabaw w kazamatach.Jakby mowa była o jakimś przechwalającym się młodziku, to można byłoby pokusić się o stwierdzenie, że te kochanki to jego prawa i lewa ręką. W przypadku pederetora mowa zapewne o różowym i czarnym dildo z przyssawkami.
Pomysliłeś sie o 26 kgA Ty jesteś wróżka zebuszka lub chcesz być docionzatorem, ale zdajesz sobie sprawę że z 64,5 kg to możesz tylko ręczniki podawać![]()
![]()
![]()
![]()
idź tam stasuj się do Maria i do spania