Bezimienny
KSW Heavyweight
Teraz w modzie jest kupowanie środków dla koni. Nawet Saleta się do tego przyznał.Podbierał mieszanki pasz i nawozów dla byków gdy pracował w oborze jak każdy zdrowy normalny chłop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz w modzie jest kupowanie środków dla koni. Nawet Saleta się do tego przyznał.Podbierał mieszanki pasz i nawozów dla byków gdy pracował w oborze jak każdy zdrowy normalny chłop
Teraz w modzie jest kupowanie środków dla koni. Nawet Saleta się do tego przyznał.
Podbierał mieszanki pasz i nawozów dla byków gdy pracował w oborze jak każdy zdrowy normalny chłop
Nie wiem czy trenbolon to pospolity środek. Przecież to jeden z mocniejszych koksów i są po nim ostre jazdypospolity trenbolon ktory wszyscy napierdalali jest środkiem stworzonym dla porostu mięsa u bydła
Trenbolon od razu. Do sklepów jeździeckich chodzą mięśniacy i kupują smaczki dla koni stosowane jak nagroda (wcale nie w dużej ilości) i zestawy witaminowe dla koni ciężko pracujących. Te lepsze wcale takie tanie są.pospolity trenbolon ktory wszyscy napierdalali jest środkiem stworzonym dla porostu mięsa u bydła
Te lepsze wcale takie tanie są.

Tak tak.Trenbolon od razu. Do sklepów jeździeckich chodzą mięśniacy i kupują smaczki dla koni stosowane jak nagroda (wcale nie w dużej ilości) i zestawy witaminowe dla koni ciężko pracujących. Te lepsze wcale takie tanie są.

Ty ..a ci najwięcej koksujący to może śpią na sianie ? I sraja jak idą … jak konieTrenbolon od razu. Do sklepów jeździeckich chodzą mięśniacy i kupują smaczki dla koni stosowane jak nagroda (wcale nie w dużej ilości) i zestawy witaminowe dla koni ciężko pracujących. Te lepsze wcale takie tanie są.
Nawet Saleta zachwalał to w tym wywiadzie w Kanale Zero u Tede tłumacząc, że konie mają delikatny przewód pokarmowy więc suplementy dla koni muszą być dobrej jakości.Tak tak.
Kolejna twoja wymyślona historia, która nigdy się nie wydarzyła.
![]()
U mnie na treningu ostatnio w szatni też chłopaki o tym mówili. Pierwszy raz o tym słyszałem. Chyba wolałbym już trenbolon od razu zajebać zamiast się tak rozdrabniaćTrenbolon od razu. Do sklepów jeździeckich chodzą mięśniacy i kupują smaczki dla koni stosowane jak nagroda (wcale nie w dużej ilości) i zestawy witaminowe dla koni ciężko pracujących. Te lepsze wcale takie tanie są.
Mario niech spróbuje sił w łreslingu, gabaryt jest
Jak myślicie kto wjebał więcej sterydów,Pudzian czy The RockOdpowiednia ilość środków dopingujących również.
Pudzian, the rock zszedł z bomby.Jak myślicie kto wjebał więcej sterydów,Pudzian czy The Rock
Pudzian też może zejdziePudzian, the rock zszedł z bomby. View attachment 143492
Ciężko to sobie wyobrazić, od razu piwnica do zamknięcia idzie.Pudzian też może zejdzie
Rozpiska jest prosta. Jekonmo, cjalis, testosterol z Megabola i do tego kartofle z FranopolaNie wiem czy trenbolon to pospolity środek. Przecież to jeden z mocniejszych koksów i są po nim ostre jazdy
A może tylko będą cruiserzy i l light heavy weight ?Ciężko to sobie wyobrazić, od razu piwnica do zamknięcia idzie. View attachment 143494
Draże korsarzeA może tylko będą cruiserzy i l light heavy weight ?
Zamiast gruzu i kartofli będą gubic draże czekoladowe (takie kozie bobki )
Ten wygląda jak po chemioterapii. Co kulturystyka robi z ludźmiPudzian, the rock zszedł z bomby. View attachment 143492

The Rock mówił, że był cały czas czysty, niczym dziki z Warszawy.Pudzian, the rock zszedł z bomby. View attachment 143492
Nigdy nawet jednej by się nie nauczyłThe Rock mówił, że był cały czas czysty, niczym dziki z Warszawy.
Ale uczciwie trzeba przyznać, że większość gwiazd WWE jest dużo sprawniejszych niż Pudzian, któremu raczej nie chciałoby się uczyć tych wszystkich układów.

Sam brałem GELOREN dla koni na stawy. Suplementy dla zwierząt mają lepszy skład niż dla ludzi.Teraz w modzie jest kupowanie środków dla koni. Nawet Saleta się do tego przyznał.
Jak myślicie kto wjebał więcej sterydów,Pudzian czy The Rock
"KSW mi nie zapłacilo."
"#REKLAMA" ?