Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

On powinien dla chętnych zrobić dni otwarte w lochach. Oczywiście odpłatnie
1000037946.png

Olbrzymie chłopisko :wtf2:

Papa Pedzian będzie męczył nas w klatce do 80. Planując osiągnąc swój prime w wieku 78 lat. No chyba, że ruskim ukry wysadzą fabryki sterydów, a chińczykom zabraknie "farm" organów do transplantacji.

Może wtedy, przy drugiej ewentualności, Pederator skupi się na czereśniach i tirach. Okazjonalnie tańcząc do "muzyki" Krystiana w swoim domu weselnym.

"Po 15 latach wyeliminowałem usterkę, która mnie blokowała i dyskwalifikowała. Wreszcie czuję dłonie i pełną moc!" :benny:
Czyli naprawił podwozie, bo tracił czucie w rękach? Jakiś nobel z medycyny mu się należy, że odkrył bezpośrednie powiązanie neuronowe odbytu, z dłońmi O.o

"Po 15 latach wyeliminowałem usterkę, która mnie blokowała i dyskwalifikowała. Wreszcie czuję dłonie i pełną moc!" :benny:
Czyli naprawił podwozie, bo tracił czucie w rękach? Jakiś nobel z medycyny mu się należy, że odkrył bezpośrednie powiązanie neuronowe odbytu, z dłońmi O.o
On teraz czuję ręce. Nie swoje tylko czyjeś na "podwoziu" które mu niby zrobili, teraz zupełnie inny wymiar NOR-MAL-NO-ŚCI

Back