Michael Angelo
Bellator Featherweight
On powinien dla chętnych zrobić dni otwarte w lochach. Oczywiście odpłatnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On powinien dla chętnych zrobić dni otwarte w lochach. Oczywiście odpłatnie
Fakultety z odwiertów w dupieOn powinien dla chętnych zrobić dni otwarte w lochach. Oczywiście odpłatnie View attachment 143218
Piękna sprawaFakultety z odwiertów w dupie View attachment 143219
GościuFakultety z odwiertów w dupie View attachment 143219
Dopiero jak bedzie sezon na czeresnie, rano zbieranie, wieczorem ruchanieOn powinien dla chętnych zrobić dni otwarte w lochach. Oczywiście odpłatnie View attachment 143218
W dodatku śmiało bez gumy w kiche , czyli dodatkowy grosz w pularysku zostaje prrrrPudzian jak na największą złotówkę pod słońcem przystało wykalkulował, że lepiej ruchać chłopa niż babe. Bo chłop tańszy w utrzymaniu jest
No i dzieci z tego nie będzie. A wiadomo ile dzieci kosztują… Tylko że przecież on jest „aktywny”, więc i baba by go mogła strap-onem oporządzać.Pudzian jak na największą złotówkę pod słońcem przystało wykalkulował, że lepiej ruchać chłopa niż babe. Bo chłop tańszy w utrzymaniu jest
O kurwa, jaki regionalizm. Znam pugilares, ale z pularyską pierwszy raz się spotkałem.W dodatku śmiało bez gumy w kiche , czyli dodatkowy grosz w pularysku zostaje prrrrView attachment 143227

Portfel tak dziadki nazywają , "pularysek albo portmonetka" przynajmniej w moich regionachO kurwa, jaki regionalizm. Znam pugilares, ale z pularyską pierwszy raz się spotkałem.![]()
Olbrzymie chłopisko
NIE MA ŻE BOLICiężko na zapleczu, możemy tylko domyślać się czym jest zaplecze w ludzkiej anatomii
Ja pierdole on z roku na rok starzeje się o10 lat !!!
Olbrzymie chłopisko
Olbrzymie chłopisko
On teraz czuję ręce. Nie swoje tylko czyjeś na "podwoziu" które mu niby zrobili, teraz zupełnie inny wymiar NOR-MAL-NO-ŚCI"Po 15 latach wyeliminowałem usterkę, która mnie blokowała i dyskwalifikowała. Wreszcie czuję dłonie i pełną moc!"
Czyli naprawił podwozie, bo tracił czucie w rękach? Jakiś nobel z medycyny mu się należy, że odkrył bezpośrednie powiązanie neuronowe odbytu, z dłońmi O.o
Ja pierdole on z roku na rok starzeje się o10 lat !!!
Klocki lego!
Swoją drogą ciekawe ile w szczycie masy wydawał na bombę. To pewnie jedyny aspekt życia, na którym nie oszczędza.Z innej beczki ciekawe ile on jeszcze pociągnie. Przecież on od zawsze na bombie był.
Na bank sporo, jest wiele zakulisowych historii które także tutaj się przewijały, że on lądował dużo dużo więcej niż reszta, wręcz nieludzkie ilości.Swoją drogą ciekawe ile w szczycie masy wydawał na bombę. To pewnie jedyny aspekt życia, na którym nie oszczędza.