Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Czyżby Janek został View attachment 140895dociążony? to chyba stąd ta słaba forma w ostatnich walkach![]()
Kolego, dlaczego pod czereśnią?Plan jest taki , żeby nikomu złamanego grosza nie dać , nie daj Boże skarbówce , póki będzie świadomy , to wykopie dołek w sadzie pod wybraną czereśnia i zakopie cały majątek ...
Może coś w tym jest , po wykonaniu nie wypłaci wykonawcyKolego, dlaczego pod czereśnią?
Mnie się wydaje, że wybierze mauzoleum, które mu wybudują -- styl architektoniczny biała rawska/disco polo. Reszta kasy będzie wymieniona na złoto i kamienie szlachetnie. I z tym wszystkim zostanie tam umieszczony po śmierci.
Dodatkowo mauzoleum zostanie oklejone reklamą bafra, blachy pruszyński i odżywki firmy Olimp.
O kurwa Mario teraz meble składa na wymiar.
![]()
Mariuszek na dobre spanko
Turbo Gej ?Kurła, żaden normalny(powtarzam - NORMALNY) chłop nie robi sobie takich zdjęć po treningu(lub czymkolwiek XD) i nie wrzuca tego do internetu
On musi być turbo narcyzem.

Oj nie zdziwiłbym się jakby tam parę milionów było zakopane ,,bo gotówka najpewniejsza".Plan jest taki , żeby nikomu złamanego grosza nie dać , nie daj Boże skarbówce , póki będzie świadomy , to wykopie dołek w sadzie pod wybraną czereśnia i zakopie cały majątek ...
Ogólnie powinno się mniej wydawać niż się zarabia, ale to co robi Pudzian to nie zarabianie czy oszczędzanie -to kolekcjonowanie pieniędzy.Jego sukcesem, jest tylko i wyłącznie to, że dużo zarabia i bardzo bardzo mało wydaje
Oj tam: kulturyści tak robią i jeszcze przeglądają zdjęcia innych chłopów :)Kurła, żaden normalny(powtarzam - NORMALNY) chłop nie robi sobie takich zdjęć po treningu(lub czymkolwiek XD) i nie wrzuca tego do internetu![]()
On musi być turbo narcyzem.
Czy jest coś, czego Pedzian nie robił w strongmanach? On jest nawet lepszy, bardziej wszechstronny, od Bolka z wąsem!
Pederator zapomniał tylko wspomnieć, że zawodnikom łóżka grzał ;-)
WypierdalajAndrzej Piaseczny- staram się wyciągać wnioski i jeśli ktoś mnie ,,namówił" do tego coming outu, to najbardziej właśnie prezydent Andrzej Duda, bo atakował ruchy LGBT.
Czyżby Pudziana namówi cohones?
WypierdalajAndrzej Piaseczny- staram się wyciągać wnioski i jeśli ktoś mnie ,,namówił" do tego coming outu, to najbardziej właśnie prezydent Andrzej Duda, bo atakował ruchy LGBT.
Czyżby Pudziana namówi cohones?
Mariusz jest tym jedynym i NO-RMA-LNYTylko białorawski typ chłopa się liczy
View attachment 141234
Robicie przykrość panu Mariuszowi, ubliżacie mu niemiło. On tyle dobrego zrobił dla PolandiiMariusz jest tym jedynym i NO-RMA-LNY
Robi się kolejka do Pytona. Jak się dogada z frikami, to zarobi jeszcze.
Robi się kolejka do Pytona. Jak się dogada z frikami, to zarobi jeszcze.
Ten pan ze zdjęcia jest za ładny na kazamaty… myślę że tam gustują w pryszczatych od dianabolu i z nadmiarem skóry na czole od GHCzy ten Tyburski to jest wielkie chłopisko? Bo w kazamatach po dociążaniu odszczeka te słowa