Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Jest taka retro gierka od Konami która nazywa się "Sunset Riders". Po pokonaniu pierwszego bossa wypada z niego hajs a on mówi "pochowajcie mnie z moimi pieniędzmi" taki widzę chciwego purpurata.
1000009757.jpg

Plan jest taki , żeby nikomu złamanego grosza nie dać , nie daj Boże skarbówce , póki będzie świadomy , to wykopie dołek w sadzie pod wybraną czereśnia i zakopie cały majątek ...
Kolego, dlaczego pod czereśnią?

Mnie się wydaje, że wybierze mauzoleum, które mu wybudują -- styl architektoniczny biała rawska/disco polo. Reszta kasy będzie wymieniona na złoto i kamienie szlachetnie. I z tym wszystkim zostanie tam umieszczony po śmierci.

Dodatkowo mauzoleum zostanie oklejone reklamą bafra, blachy pruszyński i odżywki firmy Olimp.

Kolego, dlaczego pod czereśnią?

Mnie się wydaje, że wybierze mauzoleum, które mu wybudują -- styl architektoniczny biała rawska/disco polo. Reszta kasy będzie wymieniona na złoto i kamienie szlachetnie. I z tym wszystkim zostanie tam umieszczony po śmierci.

Dodatkowo mauzoleum zostanie oklejone reklamą bafra, blachy pruszyński i odżywki firmy Olimp.
Może coś w tym jest , po wykonaniu nie wypłaci wykonawcy
1000001636.png

Plan jest taki , żeby nikomu złamanego grosza nie dać , nie daj Boże skarbówce , póki będzie świadomy , to wykopie dołek w sadzie pod wybraną czereśnia i zakopie cały majątek ...
Oj nie zdziwiłbym się jakby tam parę milionów było zakopane ,,bo gotówka najpewniejsza".

Jego sukcesem, jest tylko i wyłącznie to, że dużo zarabia i bardzo bardzo mało wydaje
Ogólnie powinno się mniej wydawać niż się zarabia, ale to co robi Pudzian to nie zarabianie czy oszczędzanie -to kolekcjonowanie pieniędzy.
Jestem ciekawy kiedy wyjedzie na Maltę reklamować kasyna...
Parasol medialny: ah, gdyby naprawdę skarbówka i PIP wzięłyby się za wiele takich firm to byłby pogrom - dobrze i niedobrze.

Czy jest coś, czego Pedzian nie robił w strongmanach? On jest nawet lepszy, bardziej wszechstronny, od Bolka z wąsem!

Pederator zapomniał tylko wspomnieć, że zawodnikom łóżka grzał ;-)

Kuźwa uprzedziłeś mnie.
Pudzian miał wykłady w UK dla Polaków, wcześniej te zamknięte spotkania kołczingowe i Asbiro. Dowbusz, Midel i Wieczorek wyczuli pieniądz. W końcu chłop wśród podobnych ludzi jak on. Jeszcze tylko farmazoniarza21 brakuje.
Kwestia czasu jak się z nimi pokłóci i wtedy będzie reklamowanie kasyn :)

Andrzej Piaseczny- staram się wyciągać wnioski i jeśli ktoś mnie ,,namówił" do tego coming outu, to najbardziej właśnie prezydent Andrzej Duda, bo atakował ruchy LGBT.

Czyżby Pudziana namówi cohones?

Back