Patrosixxx
UFC Heavyweight
Czemu Pudziana jeszcze we frikach nie ogłoszono????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ile już tych fame było?? To prawda, że obniżył wymagania finansowe??Ma być ogłoszony na Fame 30
A ile już tych fame było?? To prawda, że obniżył wymagania finansowe??
Mowie o Pudzianie. Bo chyba mu nie dadzą tyle co KSW? Bo gość ani medialnie ani sportowo nie dowoziTeraz będzie Fame 29.
Tak obniżyli, ale i tak dają Ci w turniejach do wygrania 1 mln zł lub samochod o wartości 800 tysięcy.
Mowie o Pudzianie. Bo chyba mu nie dadzą tyle co KSW?
Pudzian swoje zarobi, tanio skóry nie sprzeda. Już ta złotówa wie jak wyciągnąć kasę. Dla KSW lepiej bo zaoszczędzą kasę.Mowie o Pudzianie. Bo chyba mu nie dadzą tyle co KSW? Bo gość ani medialnie ani sportowo nie dowozi
Dokładnie. Zobaczymy jak szybko się obrazi na friki.Pudzian swoje zarobi, tanio skóry nie sprzeda. Już ta złotówa wie jak wyciągnąć kasę. Dla KSW lepiej bo zaoszczędzą kasę.
Będą musiały być walki Pudzian vs kilku. Inaczej ciężko będzie to pewnie sprzedać aby wypłata Pudziana była opłacalna dla organizacji.Pudzian swoje zarobi, tanio skóry nie sprzeda. Już ta złotówa wie jak wyciągnąć kasę. Dla KSW lepiej bo zaoszczędzą kasę.
Pudzian nie jest już żadnym magnesem promocyjnym.Będą musiały być walki Pudzian vs kilku. Inaczej ciężko będzie to pewnie sprzedać aby wypłata Pudziana była opłacalna dla organizacji.
Pudzian nie jest już żadnym magnesem promocyjnym.
A wiesz dlaczego ma tyle? Bo się nasz strongman skompromitował. Wszedł Eddie z kanapy i pobił zawodowca w MMA. Na żywo nigdy w żadnej federacji by nie wykręciła takiej oglądalności.Głupoty.
Walka Pudzian vs Hall ma na youtube ponad 600 k.
Żaden freak dziś w Prime i Fame nawet się do tego nie zbliży.
A wiesz dlaczego ma tyle? Bo się nasz strongman skompromitował. Wszedł Eddie z kanapy i pobił zawodowca w MMA. Na żywo nigdy w żadnej federacji by nie wykręciła takiej oglądalności.
W dodatku to Eddie generuje duże zasięgi
A.co mówił takiego? Komentował jego wspaniały popis MMA w walce z Eddiem?Parę miesięcy temu Rogan na luzie gadał sobie 10 minut w programie o Pudzianowskim.
Czasami nie doceniamy jak znany on jest na świecie.
A.co mówił? Komentował jego wspaniały popis MMA w walce z Eddiem?
Nie ma na świecie takiego zestawienia które byłoby w stanie zarobić na gaże uczestników takiego starcia, myślę że nawet mityczny rewanż z Różalem by na siebie nie zarobił.Będą musiały być walki Pudzian vs kilku. Inaczej ciężko będzie to pewnie sprzedać aby wypłata Pudziana była opłacalna dla organizacji.
Jak na freak konfie pocisną mu od starych pedzianów, to wróci do KSW za 1/3 stawki albo od razu na emeryturę.
Nie ma na świecie takiego zestawienia które byłoby w stanie zarobić na gaże uczestników takiego starcia, myślę że nawet mityczny rewanż z Różalem by na siebie nie zarobił.
Nie w Polsce.Pedzian vs Hall 2 mogłoby na siebie zarobić.
Każdy z chęcią obejrzy jak Eddie drugi raz będzie rzucał Mariuszem jak szmatą.
Pedzian vs Hall 2 mogłoby na siebie zarobić.
Każdy z chęcią obejrzy jak Eddie drugi raz będzie rzucał Mariuszem jak szmatą.

Tak Żelazny, myśle że cały zawodowy sport to jeden wielki spisek.
Sportowców, właścicieli klubów, sponsorów, bankowców, agentów nieruchomości i dealerów samochodów.
Napisz mi szybko jak to się spina przy takich pensjach i szybko kończymy temat. Czekam.
Napisz mi szybko jak utrzymuje się w tajemnicy taki międzykontynentalny spisek.
Napomknąć nie omieszkam że większość takich np futbolistów czy koszykarzy to nie są tuzy intelektu.
Myślałem , że masz coś więcej. Tak naprawdę nie masz nic czyli tylko wiara co napiszą na X
Jak tak już czekasz to międzyczasie możesz wypierdalać, żelaznapizdoNapisz mi szybko jak to się spina przy takich pensjach i szybko kończymy temat. Czekam.