Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Pudzian swoje zarobi, tanio skóry nie sprzeda. Już ta złotówa wie jak wyciągnąć kasę. Dla KSW lepiej bo zaoszczędzą kasę.
Będą musiały być walki Pudzian vs kilku. Inaczej ciężko będzie to pewnie sprzedać aby wypłata Pudziana była opłacalna dla organizacji.

Głupoty.

Walka Pudzian vs Hall ma na youtube ponad 600 k.

Żaden freak dziś w Prime i Fame nawet się do tego nie zbliży.
A wiesz dlaczego ma tyle? Bo się nasz strongman skompromitował. Wszedł Eddie z kanapy i pobił zawodowca w MMA. Na żywo nigdy w żadnej federacji by nie wykręciła takiej oglądalności.

W dodatku to Eddie generuje duże zasięgi

Last edited:
A wiesz dlaczego ma tyle? Bo się nasz strongman skompromitował. Wszedł Eddie z kanapy i pobił zawodowca w MMA. Na żywo nigdy w żadnej federacji by nie wykręciła takiej oglądalności.

W dodatku to Eddie generuje duże zasięgi

Parę miesięcy temu Rogan na luzie gadał sobie 10 minut w programie o Pudzianowskim.

Czasami nie doceniamy jak znany on jest na świecie.

Będą musiały być walki Pudzian vs kilku. Inaczej ciężko będzie to pewnie sprzedać aby wypłata Pudziana była opłacalna dla organizacji.
Nie ma na świecie takiego zestawienia które byłoby w stanie zarobić na gaże uczestników takiego starcia, myślę że nawet mityczny rewanż z Różalem by na siebie nie zarobił.

Jak na freak konfie pocisną mu od starych pedzianów, to wróci do KSW za 1/3 stawki albo od razu na emeryturę.

Pudzian o tym wie, ale pieniądze wygrały.

Choć jeśli Natan go nie wyzwie ostro to w obecnej kadrze Fame nie ma nikogo kto aż tak z nim pojedzie, więc będzie miał luz.

Ja prywatnie przestałem wierzyć w pojedynek Pudzian vs Natan.

Nie ma na świecie takiego zestawienia które byłoby w stanie zarobić na gaże uczestników takiego starcia, myślę że nawet mityczny rewanż z Różalem by na siebie nie zarobił.

Pedzian vs Hall 2 mogłoby na siebie zarobić.

Każdy z chęcią obejrzy jak Eddie drugi raz będzie rzucał Mariuszem jak szmatą.

Nie w Polsce.

Może w Anglii by na siebie zarobili, pamiętaj że Hall też w chuj zarabia, a tam w anglii na Hall'a i Polonia na Pudziana na jakiejś większej arenie za funty może i by na siebie zarobilo, ale nie w Polsce.

Jeśli zarobki które podają media zarówno jeśli chodzi o zawodowstwo i friki są prawdziwe to praktycznie żadna walka nie jest w stanie na siebie zarobić. Bardziej tu bije do zawodowego boksu.

Więc

a- zarobki to wielka ściema

b- sporty walki to jedna wielka pralnia pieniedzy.

Kontrowersyjne c

- obrzydliwi bogaci ludzie mają w tyłku czy coś z tego zarobią i mają fun robiąc z takich ludzi jak Jones,Connor lub Joshua multimilionerów.

Z resztą podobne myślenie mam o całym mainstreamowym sporcie, bo jeśli mówi się że w takim City sa pensje od 5 mln do 20 mln w górę rocznie to nie ma jozia, że to się spina finansowo.

Niestety, ale od dekad jest wielka zmowa milczenia jak to jest tak naprawdę z tym zawodowym sportem. I jak to się niby opłaca.

Chciałbym zobaczyć taki porządny materiał na ten temat kiedyś od deski do deski ale jest GIGA zmowa milczenia.

Ja tylko przypomnę, że w mainstreamie od lat latają newsy, że koszykarze NBA i zawodnicy NFL zarabiają 20-50 mln
rocznie :jjsmile:

I od dekad nikt nawet nie zrobi rzetelnego śledztwa na ten temat.

W szarym urzędzie w Detroit byłoby 778 artykułów w 3 miesiące.

Czemu Media i władza ma układ z mainstreamowym sportem?

Nie wiem i od lat się zastanawiam.

Last edited:
Tak Żelazny, myśle że cały zawodowy sport to jeden wielki spisek.

Sportowców, właścicieli klubów, sponsorów, bankowców, agentów nieruchomości i dealerów samochodów.

Tak Żelazny, myśle że cały zawodowy sport to jeden wielki spisek.

Sportowców, właścicieli klubów, sponsorów, bankowców, agentów nieruchomości i dealerów samochodów.

Napisz mi szybko jak to się spina przy takich pensjach i szybko kończymy temat. Czekam.

Napisz mi szybko jak to się spina przy takich pensjach i szybko kończymy temat. Czekam.

Napisz mi szybko jak utrzymuje się w tajemnicy taki międzykontynentalny spisek.

Napomknąć nie omieszkam że większość takich np futbolistów czy koszykarzy to nie są tuzy intelektu.

Napisz mi szybko jak utrzymuje się w tajemnicy taki międzykontynentalny spisek.

Napomknąć nie omieszkam że większość takich np futbolistów czy koszykarzy to nie są tuzy intelektu.

Myślałem , że masz coś więcej. Tak naprawdę nie masz nic czyli tylko wiara co napiszą na X

Ja nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale akurat Sport zawodowy od dawna mi śmierdzi zmową milczenia.

Jak w urzędzie czy jakiejś firmie powiedzą Ci, że ktoś zarobił 20-50 mln to są jakieś śledztwa.

Sport od dekad w ogóle nie jest badany. Ja od lat oglądam choćby programy sportowe i nawet co mnie zaskakuje nikt nigdy nie zada pytania w stylu Borek do Pola- jak to kurde jest opłacalne? To jest od wieków temat tabu.

Sorry, ale nie mam 5 lat by wierzyć że 40 meczów sezonie jeszcze w czasach genu Z, które odchodzi od sportu i kupno praw telewizyjnych plus jeden sponsor na koszulce utrzyma tylko czasami pensje tylko jednego gracza na poziomie 20-50 mln , a gdzie jeszcze resza 20-30 osobowej kadry.

Po prostu chce zwykłych faktur jak to działa, bo temat od dekad to jedno wielkie tabu.

A dorośli ludzie sobie na luzie mówią że Messi zarabia 20-40 mln i koniec kropka i nie zadają pytań skąd to się bierze.:jjsmile:

Już nie wspomnę, że teraz jest duża moda na odszkodowania dla trenerów gdzie piszą czasami o 15-30 mln.

Back