Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Naćpany lub niespełna rozumu.A wgl to Purpur chyba pochlał robionego Wińska z czereśni bo raz , że swoje czyli darmo dwa coś mu te słówka nie sklejają się View attachment 136081
Jest najlepszą reklamą prestiżowej uczelni, która mu licencjat dała.Chyba po 6 tyskich to pisał, jaki to jest prymityw to głowa boli![]()
O cholera: ja myślałem, że tylko reklamował. Ciekawe jaki był tytuł licencjatu.Jest najlepszą reklamą prestiżowej uczelni, która mu licencjat dała.
w 2008 roku uzyskał tytuł licencjata, a w 2010 roku obronił pracę magisterską na Społecznej Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi, kończąc studia na kierunku związanym z marketingiem sportowym - gówno uczelnia, z gówno kierunkiem, zapewne i tak dyplom za barter w ich reklamie.O cholera: ja myślałem, że tylko reklamował. Ciekawe jaki był tytuł licencjatu.
Co on studiował?
BTW on chyba na tej uczelni Aspiro miał wykłady z innymi kołczami :)
To powinno być nielegalne. Chociaż chłop był nieźle wypromowany, cała dyscyplina Strong Manów.w 2008 roku uzyskał tytuł licencjata, a w 2010 roku obronił pracę magisterską na Społecznej Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi, kończąc studia na kierunku związanym z marketingiem sportowym - gówno uczelnia, z gówno kierunkiem, zapewne i tak dyplom za barter w ich reklamie.
Praca Pudzianowskiego dotyczyła marketingu w sporcie. - Chciałem, żeby po moich doświadczeniach coś zostało. Sam zaczynałem od zera i się wypromowałem. Niech inni o tym wiedzą - podkreślał. - Jeżeli dam radę, będę otwierał przewód doktorski. Studia są dla mnie, nie dla rozgłosu. - ciekawe czy już otworzył przewód?
Przewód to on zamknął ale pokarmowy. Pytongiem. A wiadomo gdzie się on kończy.ciekawe czy już otworzył przewód?
Ma ktoś translator aby to przetłumaczyć??A wgl to Purpur chyba pochlał robionego Wińska z czereśni bo raz , że swoje czyli darmo dwa coś mu te słówka nie sklejają się View attachment 136081
Mario dziwi się że z ubicia karpia na wigilie robi się takie afery. Lepiej żeby nie pisał co o tym myśli bo będzie grubo.Ma ktoś translator aby to przetłumaczyć??
Dziękuję Ci o dobry człowieku.Mario dziwi się że z ubicia karpia na wigilie robi się takie afery. Lepiej żeby nie pisał co o tym myśli bo będzie grubo.
Następnie oświadcza że on dziś jedzie nad staw i wyjmuje 2 sztuki. Wiemy że jego ręka jak młotek.
A potem przyprawić i na palnie (patelnię).
Pyta jeszcze czy u nas wyglada to podobnie a na koniec wyśmiewa sposób myślenia co niektórych jakoby karpie miały rosnąć na wierzkach (tu się trudne wylosowało ale stawiam na wierzby)
Wątpię by on coś podpisywał, to kosztuje!!! Ale najważniejsze, że dorztrze po świętachDalej najebany ale łeb do interesów ma. Kalendarze z autografem gdzie to w grudniu chodliwy temat, Janusze kupują. Pederator podpisy złożył to utyrany, a dziewczyny i Ryt na magazynie niech napierdalają pakowanie.
View attachment 136086
Gubo!. Lepiej żeby nie pisał co o tym myśli bo będzie grubo.
A wgl to Purpur chyba pochlał robionego Wińska z czereśni bo raz , że swoje czyli darmo dwa coś mu te słówka nie sklejają się View attachment 136081
Dalej najebany ale łeb do interesów ma. Kalendarze z autografem gdzie to w grudniu chodliwy temat, Janusze kupują. Pederator podpisy złożył to utyrany, a dziewczyny i Ryt na magazynie niech napierdalają pakowanie.
View attachment 136086
Nie mogę już edytowaćGubo!

" Pokowć "Dalej najebany ale łeb do interesów ma. Kalendarze z autografem gdzie to w grudniu chodliwy temat, Janusze kupują. Pederator podpisy złożył to utyrany, a dziewczyny i Ryt na magazynie niech napierdalają pakowanie.
View attachment 136086
Może o " syr " gouda tu chodzi ... ewidentnie Pedał pociągnął wińsko prosto z dymiona ...może się nie sfermentowało... A może dolał spirytusu , żeby biło do łba szybciej ... Potem częstuje taka " paciarą" byczków iiiii,,Dzisiejsze gouda dopiero po świętach"
Reszte bym przetłumaczył ale tu wymiękam.
TAKI BOJOWY PRZY ŚWIĘTACH?!
On snuf prowokujeTAKI BOJOWY PRZY ŚWIĘTACH?!
ZNÓW ZNACZYNASZ????!!!!

Tak będzie nawet CzatLGBT to zwizualizował:Panowie dzisiaj wigilia a Mariusz pewnie będzie sam ze swoimi ciężarami
No chyba że wpadnie Marek od boksu i Darek od zapasów,jak myślicie?![]()