Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

A gdyby nad Parobcem był Mario?

View attachment 136054
1000000659.png
To by było krejzi

Jest najlepszą reklamą prestiżowej uczelni, która mu licencjat dała.
O cholera: ja myślałem, że tylko reklamował. Ciekawe jaki był tytuł licencjatu.
Co on studiował?
BTW on chyba na tej uczelni Aspiro miał wykłady z innymi kołczami :)

O cholera: ja myślałem, że tylko reklamował. Ciekawe jaki był tytuł licencjatu.
Co on studiował?
BTW on chyba na tej uczelni Aspiro miał wykłady z innymi kołczami :)
w 2008 roku uzyskał tytuł licencjata, a w 2010 roku obronił pracę magisterską na Społecznej Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi, kończąc studia na kierunku związanym z marketingiem sportowym - gówno uczelnia, z gówno kierunkiem, zapewne i tak dyplom za barter w ich reklamie.

Praca Pudzianowskiego dotyczyła marketingu w sporcie. - Chciałem, żeby po moich doświadczeniach coś zostało. Sam zaczynałem od zera i się wypromowałem. Niech inni o tym wiedzą - podkreślał. - Jeżeli dam radę, będę otwierał przewód doktorski. Studia są dla mnie, nie dla rozgłosu. - ciekawe czy już otworzył przewód?

w 2008 roku uzyskał tytuł licencjata, a w 2010 roku obronił pracę magisterską na Społecznej Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi, kończąc studia na kierunku związanym z marketingiem sportowym - gówno uczelnia, z gówno kierunkiem, zapewne i tak dyplom za barter w ich reklamie.

Praca Pudzianowskiego dotyczyła marketingu w sporcie. - Chciałem, żeby po moich doświadczeniach coś zostało. Sam zaczynałem od zera i się wypromowałem. Niech inni o tym wiedzą - podkreślał. - Jeżeli dam radę, będę otwierał przewód doktorski. Studia są dla mnie, nie dla rozgłosu. - ciekawe czy już otworzył przewód?
To powinno być nielegalne. Chociaż chłop był nieźle wypromowany, cała dyscyplina Strong Manów.
Udało się w końcu sprzedać sporty siłowe jako coś ciekawego, kiedyś to masa ludzi na nie przychodziła. Trochę jak cyrk w XIX wieku z siłaczami, ale w pozytywnym sensie.

Ma ktoś translator aby to przetłumaczyć??
Mario dziwi się że z ubicia karpia na wigilie robi się takie afery. Lepiej żeby nie pisał co o tym myśli bo będzie grubo.
Następnie oświadcza że on dziś jedzie nad staw i wyjmuje 2 sztuki. Wiemy że jego ręka jak młotek.
A potem przyprawić i na palnie (patelnię).
Pyta jeszcze czy u nas wyglada to podobnie a na koniec wyśmiewa sposób myślenia co niektórych jakoby karpie miały rosnąć na wierzkach (tu się trudne wylosowało ale stawiam na wierzby)

Mario dziwi się że z ubicia karpia na wigilie robi się takie afery. Lepiej żeby nie pisał co o tym myśli bo będzie grubo.
Następnie oświadcza że on dziś jedzie nad staw i wyjmuje 2 sztuki. Wiemy że jego ręka jak młotek.
A potem przyprawić i na palnie (patelnię).
Pyta jeszcze czy u nas wyglada to podobnie a na koniec wyśmiewa sposób myślenia co niektórych jakoby karpie miały rosnąć na wierzkach (tu się trudne wylosowało ale stawiam na wierzby)
Dziękuję Ci o dobry człowieku.

A wgl to Purpur chyba pochlał robionego Wińska z czereśni bo raz , że swoje czyli darmo dwa coś mu te słówka nie sklejają się View attachment 136081

Dalej najebany ale łeb do interesów ma. Kalendarze z autografem gdzie to w grudniu chodliwy temat, Janusze kupują. Pederator podpisy złożył to utyrany, a dziewczyny i Ryt na magazynie niech napierdalają pakowanie.

View attachment 136086

Kurwa jak on jest w stanie takie błędy robić?

Wrzuca to z komputera z Windowsem 2000?

,,Dzisiejsze gouda dopiero po świętach" :damjan:
Reszte bym przetłumaczył ale tu wymiękam.
Może o " syr " gouda tu chodzi ... ewidentnie Pedał pociągnął wińsko prosto z dymiona ...może się nie sfermentowało... A może dolał spirytusu , żeby biło do łba szybciej ... Potem częstuje taka " paciarą" byczków iiiii
1000000666.gif
najprawdopodobniej chciał przetestować

Panowie dzisiaj wigilia a Mariusz pewnie będzie sam ze swoimi ciężarami :siara:
No chyba że wpadnie Marek od boksu i Darek od zapasów,jak myślicie?:lesnarhappy:

Back