Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niech wstawi coś z maty.Mariusz to wstawił u siebie na relację. Uważajcie wielkie chłopiska, potwór z kazamatów ruszył na łowy.
View attachment 135205
Tak mnie zastanawia kto mocniej zniszczył swój wizerunek medialny: Pudzian czy matematyk Gortat.
Stracił dużo w walce z Eddim, który go upokorzył. Jeszcze niech dostanie w tych frikach od któregoś z tych oszołomów i będzie totalna kompromitacja. Jak odklepie ciosy we frikach jakiegoś Marconia to będą jaja jak berety.Pudzianowski to nic wielce nie stracił. Straci to on dopiero teraz idąc do Famemma. Gdzie wiele osób już przewraca oczami, a jak rzeczywiście dojdzie walka z Natanem to będzie upokorzenie absolutne. Pytania typu jesteś gejem, kto kogo dojeżdża od tyłu to od tego ziomka będzie chleb powszedni to nie będzie jakieś śmieszne FB z zasięgiem na 50 osób
Stracił dużo w walce z Eddim, który go upokorzył. Jeszcze niech dostanie w tych frikach od któregoś z tych oszołomów i będzie totalna kompromitacja. Jak odklepie ciosy we frikach jakiegoś Marconia to będą jaja jak berety.
No właśnie friki to nie mój kejs xD ja patrzę na walkę. Chociaż uśmiałem się jak ten Marcoń rzucił rybą w Jóźwiaka xd co zrobi Pudzian jak dostanie czymś takim w twarz? Albo jak będą go wyzywać? To nie są czasy udawanego konfliktu z Najmanem i rok 2009.Odklepanie i przegrana to małe piwo. Tu głównie idzie o konferencje z Marconiem.
Nie no, Marian jest jaki jest, ale takiego Marconia to robi dupskiem z zamkniętymi oczami.Stracił dużo w walce z Eddim, który go upokorzył. Jeszcze niech dostanie w tych frikach od któregoś z tych oszołomów i będzie totalna kompromitacja. Jak odklepie ciosy we frikach jakiegoś Marconia to będą jaja jak berety.

w telewizjach to chyba dalej się płaci zresztą pamiętam że trzeba było płacić z 3 minimalne za miesiąc stażu w tv xDŚmiejesz się, ale swego czasu było w niektórych branżach coś takiego jak płatne staże i płacił stażysta.
Tak mnie zastanawia kto mocniej zniszczył swój wizerunek medialny: Pudzian czy matematyk Gortat.
Prokop kiedyś to po prostu gwiazdy były niczym bogowie z Olimpu. Niby czasami schodzili do ludzi, ale rzadko, dlatego była w okół nich jakaś aura tajemniczości, wyjątkowości, a teraz jest internet, media społecznościowe i okazuje się, że to powiedzenie ,,obyś nigdy nie poznał swojego idola" jest cholernie prawdziwe...

Mocno aktywny chłop to szuka zajęciaKurwa,
Pedzian jest jak zdarta płyta czy to już było?
![]()
To akurat było. Leci już z kolejnym okrążeniem, lecz teraz zahacza o dalsze kręgi.Kurwa,
![]()

Ona ?Ale, że ona tak długo z nim wytrzymuje...
Pedał podobno do dziś prosi Olimp żeby , reklamy odgrywane obejść bez podatku , po prostu zbiera pieniądze i batony rozdaje po festynach , po prostu wciskają jego ludzie i wrzucają do skarbonki ...w telewizjach to chyba dalej się płaci zresztą pamiętam że trzeba było płacić z 3 minimalne za miesiąc stażu w tv xD
Było , ja to udostępniałem , ale to normalne ... Nic się nie zmienia , i nadal A,-K-T-Y-W-N-I-E Pedał krok po kroczku odkrywa karty ... Bramy do piwnicy powoli się podnoszą , kwestia czasu aż odbyt wybuchnie .... Mariusz jest zdesperowany czy to na brak pieniędzy czy chłopaków , kiedyś był na TOPIE , nie mógł narzekać na brak ofert , dzisiaj zostały 60 letnie rozjebane doszczętnie pedały które proponują dyskretne spotkaniaKurwa,
![]()
zna cały slang do tego, jak się wpisze w necie jego odzywki to widać z jakiego kręgu pochodzą XD Te jego chłopy młode na czereśnie to musiała być rzeź, można się zlać od samego patrzenia XDJa pierdole ten perwers to juz wali prosto z mostu![]()
Schabowe pewnie tłucze jak syn karpianie mogę z tego, stara ma tak silny gen, że trzy identyczne kopie wydała
nie mogę z tego, stara ma tak silny gen, że trzy identyczne kopie wydała
Nie no, nie przesadzaj - u Ojca wzrok i twarz nie szuka rozumu.Przecież Krystian Pudzianowski to ewidentnie ma twarz po ojcu.
Dominik i Mario tu zwyciężyły geny matki.

A u Krystiana Pudzianowskiego króla disco polo szuka?Nie no, nie przesadzaj - u Ojca wzrok i twarz nie szuka rozumu.![]()

Patrząc na jego styl i zachowanie to jak najbardziej tak.A u Krystiana Pudzianowskiego króla disco polo szuka?![]()
Tak geny matki , zwłaszcza u MariannyPrzecież Krystian Pudzianowski to ewidentnie ma twarz po ojcu.
Dominik i Mario tu zwyciężyły geny matki.
Patrząc na jego styl i zachowanie to jak najbardziej tak.
Rumpelstiltskin, Sinobrody i Fletnik z Białej Rawskiej.każdy z braci z innej bajki
A znasz Krystiana co nie jest ? !Ciekawy wątek. Czemu uważasz, że Krystian jest rozumny?