Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Mariusz to wstawił u siebie na relację. Uważajcie wielkie chłopiska, potwór z kazamatów ruszył na łowy. :wtf2:
Screenshot_20251213_003151_Instagram.jpg

Tak mnie zastanawia kto mocniej zniszczył swój wizerunek medialny: Pudzian czy matematyk Gortat.

Pudzianowski to nic wielce nie stracił. Straci to on dopiero teraz idąc do Famemma. Gdzie wiele osób już przewraca oczami, a jak rzeczywiście dojdzie walka z Natanem to będzie upokorzenie absolutne. Pytania typu jesteś gejem, kto kogo dojeżdża od tyłu to od tego ziomka będzie chleb powszedni to nie będzie jakieś śmieszne FB z zasięgiem na 50 osób

Pudzianowski to nic wielce nie stracił. Straci to on dopiero teraz idąc do Famemma. Gdzie wiele osób już przewraca oczami, a jak rzeczywiście dojdzie walka z Natanem to będzie upokorzenie absolutne. Pytania typu jesteś gejem, kto kogo dojeżdża od tyłu to od tego ziomka będzie chleb powszedni to nie będzie jakieś śmieszne FB z zasięgiem na 50 osób
Stracił dużo w walce z Eddim, który go upokorzył. Jeszcze niech dostanie w tych frikach od któregoś z tych oszołomów i będzie totalna kompromitacja. Jak odklepie ciosy we frikach jakiegoś Marconia to będą jaja jak berety.

Stracił dużo w walce z Eddim, który go upokorzył. Jeszcze niech dostanie w tych frikach od któregoś z tych oszołomów i będzie totalna kompromitacja. Jak odklepie ciosy we frikach jakiegoś Marconia to będą jaja jak berety.

Odklepanie i przegrana to małe piwo. Tu głównie idzie o konferencje z Marconiem.

Odklepanie i przegrana to małe piwo. Tu głównie idzie o konferencje z Marconiem.
No właśnie friki to nie mój kejs xD ja patrzę na walkę. Chociaż uśmiałem się jak ten Marcoń rzucił rybą w Jóźwiaka xd co zrobi Pudzian jak dostanie czymś takim w twarz? Albo jak będą go wyzywać? To nie są czasy udawanego konfliktu z Najmanem i rok 2009.

Nie no, Marian jest jaki jest, ale takiego Marconia to robi dupskiem z zamkniętymi oczami.
I pewnie podobało by się to dla jego
1000000664.gif
fiu fiu,crazy

Śmiejesz się, ale swego czasu było w niektórych branżach coś takiego jak płatne staże i płacił stażysta.

Tak mnie zastanawia kto mocniej zniszczył swój wizerunek medialny: Pudzian czy matematyk Gortat.
Prokop kiedyś to po prostu gwiazdy były niczym bogowie z Olimpu. Niby czasami schodzili do ludzi, ale rzadko, dlatego była w okół nich jakaś aura tajemniczości, wyjątkowości, a teraz jest internet, media społecznościowe i okazuje się, że to powiedzenie ,,obyś nigdy nie poznał swojego idola" jest cholernie prawdziwe...
w telewizjach to chyba dalej się płaci zresztą pamiętam że trzeba było płacić z 3 minimalne za miesiąc stażu w tv xD

Ale, że ona tak długo z nim wytrzymuje...
Ona ?
w telewizjach to chyba dalej się płaci zresztą pamiętam że trzeba było płacić z 3 minimalne za miesiąc stażu w tv xD
Pedał podobno do dziś prosi Olimp żeby , reklamy odgrywane obejść bez podatku , po prostu zbiera pieniądze i batony rozdaje po festynach , po prostu wciskają jego ludzie i wrzucają do skarbonki ...
Kurwa,
Pedzian jest jak zdarta płyta czy to już było?

:DC:
Było , ja to udostępniałem , ale to normalne ... Nic się nie zmienia , i nadal A,-K-T-Y-W-N-I-E Pedał krok po kroczku odkrywa karty ... Bramy do piwnicy powoli się podnoszą , kwestia czasu aż odbyt wybuchnie .... Mariusz jest zdesperowany czy to na brak pieniędzy czy chłopaków , kiedyś był na TOPIE , nie mógł narzekać na brak ofert , dzisiaj zostały 60 letnie rozjebane doszczętnie pedały które proponują dyskretne spotkania

nie mogę z tego, stara ma tak silny gen, że trzy identyczne kopie wydała
Ja pierdole ten perwers to juz wali prosto z mostu :siara:
zna cały slang do tego, jak się wpisze w necie jego odzywki to widać z jakiego kręgu pochodzą XD Te jego chłopy młode na czereśnie to musiała być rzeź, można się zlać od samego patrzenia XD

Back