Papieżak
UFC Welterweight
Nie mi. Wieki temu znajomy grafik po pijaku zobaczył to zdjęcie i przeszczepił łapę z mordą.że chciało ci się takie gówno tworzyć to szacun![]()
Teraz to gówno odkopałem podczas czyszczenia dysku ze śmieci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mi. Wieki temu znajomy grafik po pijaku zobaczył to zdjęcie i przeszczepił łapę z mordą.że chciało ci się takie gówno tworzyć to szacun![]()
Ciekawe masz pliki na kompjuterzeNie mi. Wieki temu znajomy grafik po pijaku zobaczył to zdjęcie i przeszczepił łapę z mordą.
Apostolskie Archiwum Watykańskie skrywa wiele tajemnic.Ciekawe masz pliki na kompjuterze
Czarny wywiad jak mawiają najlepszy.Apostolskie Archiwum Watykańskie skrywa wiele tajemnic.
Aż strach pomyśleć jakieApostolskie Archiwum Watykańskie skrywa wiele tajemnic.
Ciekawe masz pliki na kompjuterze
zablokowali mi konto chuje. zrobilem kiedys kilka i wykryli ze z jednego ip leciało :)Dawaj po angielsku![]()
Nie mi. Wieki temu znajomy grafik po pijaku zobaczył to zdjęcie i przeszczepił łapę z mordą.
To jest ten zły brat Orła z Wisły, ADAM DUŻYSZA ja take o znalazłem
View attachment 129153

I bułka z bananem nabiera nowego znaczeniaA ja take o znalazłem
View attachment 129153
czekaj czekaj, czy on ma na swojej siłowni ściany wyłożone tylko swoimi plakatami i kalendarzamiView attachment 129068cyk, wypinanko u Mariusza + sztanga ....klasyczny zestaw by się spedzianić do reszty

Były za darmo od sponsoraczekaj czekaj, czy on ma na swojej siłowni ściany wyłożone tylko swoimi plakatami i kalendarzami
View attachment 129172
Pewnie rozpisał tam chłopiskom grafik dyżurów w lochach, przy Mariuszowych potrzebach to wszystko się nie zmieści na kilku kalendarzach.czekaj czekaj, czy on ma na swojej siłowni ściany wyłożone tylko swoimi plakatami i kalendarzami![]()
Oczywiście , że ma i to sami chłopcy , gdzie tam kobiety w bikini czy coś , samo mięso !czekaj czekaj, czy on ma na swojej siłowni ściany wyłożone tylko swoimi plakatami i kalendarzami
View attachment 129172
N-O-R-M-A-L-N-Y -C-H-Ł-O-P. K-R-E-J-Z-IMiędzy Bogiem a prawdą, gratis to uczciwa cena.Były za darmo od sponsora
Ciekawe czy Mariuszek postawił koledze bilet na basenWidać było prawdziwą i niekłamaną radość.

Ciekawe czy Mariuszek postawił koledze bilet na basen

WiadomoBilet to nie bo za drogo ale za to coś innego koledze postawił
![]()

Oczywiście , kazał mu na kolanach przez kasę przejść , poniżej metra jest za freeCiekawe czy Mariuszek postawił koledze bilet na basen![]()

Adam mówił że jeszcze boli ale wybaczył Adrianowi...Wiadomo już czy tył głowy po nielegalnych młotkach przestał w końcu boleć?![]()
Wystarczyło w tył głowy oberwać!!!Wiadomo już czy tył głowy po nielegalnych młotkach przestał w końcu boleć?![]()