Papieżak
UFC Welterweight
Też się zaczynam skłaniać ku wariantowi, w którym Mario podbija w ten sposób stawkę u naszych włodzimierzy z KSW.a ja sie nie zdziwie jak te rzekome negocjacje z organizacja frikowa to farmazon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też się zaczynam skłaniać ku wariantowi, w którym Mario podbija w ten sposób stawkę u naszych włodzimierzy z KSW.a ja sie nie zdziwie jak te rzekome negocjacje z organizacja frikowa to farmazon
Sceny do filmu biograficznego o marjuszu kręcą, chcesz się (ze tak powiem) wkręcić?Co on, w wannie będzie spał ?
![]()

To przywołuje u niego wspomnienia z basenu.Co on, w wannie będzie spał ?
![]()
To przywołuje u niego wspomnienia z basenu.
Mario poklepał nowego, młodszego wilczka.
mmapunch.pl
‚Polisz hujligan’

Rzadko się spotyka zdjęcie, żeby suma IQ wszystkich osób z jednej fotografii była dalej wynikiem dwucyfrowym.
Oj, tu się nie zgodzę, wystarczy wejść na dowolny program Turskiego o freakachRzadko się spotyka zdjęcie, żeby suma IQ wszystkich osób z jednej fotografii była dalej wynikiem dwucyfrowym.

Jak się czasem przeglada newsy, to widziałem nieraz i kilkudziesięciu a wynik dalej poniżej setki. Tylko w sumie podludzie może się nie licząRzadko się spotyka zdjęcie, żeby suma IQ wszystkich osób z jednej fotografii była dalej wynikiem dwucyfrowym.

Wrzuca, żeby janusze mu przyklaskiwali jaki to on jest super.Po chuy on coś takiego wrzuca? Filmy wygenerowane przez przez sztuczną inteligencją, o byciu cichym alfa wilkiem.![]()
50.161 Aufrufe · 679 Reaktionen | ………………………………!!!!!!!!!!! | Mariusz Pudzianowski
………………………………!!!!!!!!!!!www.facebook.com
Jak Marian cale życie zawsze był w centrum zainteresowania![]()

Od razu widać, że fake jak byczek -90kgwyciekły zdjecia z Mariusza icloudaView attachment 122864

Od razu widać, że fake jak byczek -90kg![]()

Zapytonowani mocno
Kamień dochodzi, młode wilczki podgryzają, a palce na śrubach poskręcane.
Takimi maluszkami poniżej 60kg Mario gardzi.
takich to on używa jak straponaTakimi maluszkami poniżej 60kg Mario gardzi.
Strapon RytXtakich to on używa jak strapona
Pogromca narkotykarza potężny plantator - dzindoberek młode wilczki!