Mmayhem
UFC Heavyweight
Marek od boksu Darek od zapasów i Jurek od dociążania
Wszyscy 90 kg +
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Marek od boksu Darek od zapasów i Jurek od dociążania
Od dłuższego czasu zaczyna wszystkich przyzwyczajać do tej myśli, niby pół żartem pół serioPudzian już psychicznie nie wytrzymuje, proces wyjścia z szafy trwa. Pamiętajcie wszyscy, że to dzięki Cohones![]()
na ujawnieniu swojej prawdziwej orientacji to końca roku mamy coming out 
Arek i Darek widać, że zdrowe byczki - ale, że to nie trafiło jeszcze tutaj...
Może jest tylko nieśmiały w stosunku do kobiet i jeszcze nie znalazł tej jedynej. Poza tym kamien długo sie gotujeOd dłuższego czasu zaczyna wszystkich przyzwyczajać do tej myśli, niby pół żartem pół serio![]()
łapie irzuca tekstami o swojej ukrywanej orientacji i sprawdza reakcje. Jak utwierdzi się w przekonaniu że nie straci pieniążkówna ujawnieniu swojej prawdziwej orientacji to końca roku mamy coming out
![]()
Może jest tylko nieśmiały w stosunku do kobiet i jeszcze nie znalazł tej jedynej. Poza tym kamien długo sie gotuje

Za grzech sodomii - zesłanie do pudzianowych kazamatów, zamiast batożenia.![]()
Pudzian zachwycony startem Brauna. "Oby więcej takich ludzi" - NCZAS.INFO
Wyrazy uznania i sympatii dla Grzegorza Brauna nadchodzą czasem z niespodziewanych stron. Ostatnio życzliwy komentarz zamieścił Mariusz Pudzianowski. Przypomnijmy, że w ostatnich dniach stało się niemal pewne, że Grzegorz Braun wystartuje w nadchodzących wyborach prezydenckich. W rozmowie z...nczas.info

Witam Panowie, ja tu nowy i do tej pory w ukryciu chłonąłem nauki na temat naszego Dominatora, ale muszę się w końcu udzielić bo widzę, że umknął chyba szanownym byczkom krótki fragment wypowiedzi Mariusza na temat swoich preferencji. Czy to rozwiewa wszelkie dyskusje???

Ja, na ten przykład, w ogóle nie zrozumiałem o czym on mówiJedna z metod kłamstwa to zarzucania drugiej osoby duża ilością informacji, ze sporą ilością szczegółów mającymi na celu zamaskowanie prawdy![]()

Jedna z metod kłamstwa to zarzucania drugiej osoby duża ilością informacji, ze sporą ilością szczegółów mającymi na celu zamaskowanie prawdy
Jezu... Grzegorz Pudzianowski...
Ja, na ten przykład, w ogóle nie zrozumiałem o czym on mówi![]()
O to w tym chodzi, żeby zbić kogoś z tropuDokładnie.
Wypuścił z siebie bełkot ale zdecydowanie nie zaprzeczył.
Kiedyś będzie wielki comingout.

Młode wilczki poszarpane.
Bo jesteś nor-mal-ny.Ja, na ten przykład, w ogóle nie zrozumiałem o czym on mówi![]()
Nie, to Mariusz Braun.Jezu... Grzegorz Pudzianowski...
Czereśni brakuje.Ludzie w 1996 - Sztuczna inteligencja zabije ludzkość w 2010 roku.
Tymczasem Sztuczna Inteligencja w 2025...
View attachment 119053
Uprzedzając kolejne pytania - są czereśnie kwitnące, jest sad i jest Marek i Darek.Czereśni brakuje.
Czemu po prawej za Marianem jest Olkiewicz?Uprzedzając kolejne pytania - są czereśnie kwitnące, jest sad i jest Marek i Darek.
View attachment 119062