Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Marek od boksu Darek od zapasów i Jurek od dociążania

Wszyscy 90 kg +

IMG_1419.gif

Pudzian już psychicznie nie wytrzymuje, proces wyjścia z szafy trwa. Pamiętajcie wszyscy, że to dzięki Cohones :waldeklaugh:
Od dłuższego czasu zaczyna wszystkich przyzwyczajać do tej myśli, niby pół żartem pół serio
img_1419-gif.118848
łapie i rzuca tekstami o swojej ukrywanej orientacji i sprawdza reakcje. Jak utwierdzi się w przekonaniu że nie straci pieniążków :pudziaonicbyniedao: na ujawnieniu swojej prawdziwej orientacji to końca roku mamy coming out :pudzianfap:

Attachments

• 1737013674260.png
    1737013674260.png
    11 KB · Views: 27

Od dłuższego czasu zaczyna wszystkich przyzwyczajać do tej myśli, niby pół żartem pół serio
img_1419-gif.118848
łapie i rzuca tekstami o swojej ukrywanej orientacji i sprawdza reakcje. Jak utwierdzi się w przekonaniu że nie straci pieniążków :pudziaonicbyniedao: na ujawnieniu swojej prawdziwej orientacji to końca roku mamy coming out :pudzianfap:
Może jest tylko nieśmiały w stosunku do kobiet i jeszcze nie znalazł tej jedynej. Poza tym kamien długo sie gotuje

Dziwi mnie to że nigdy nie pojawił się post,wywiad lub relacja jakiejś pani która by miała znajomość lub jakąkolwiek relacje z naszym ciepłym Mariuszkiem:jimcarrey:
Za to na socialach Mariusz grozi penetracją męskich odbytów

Witam Panowie, ja tu nowy i do tej pory w ukryciu chłonąłem nauki na temat naszego Dominatora, ale muszę się w końcu udzielić bo widzę, że umknął chyba szanownym byczkom krótki fragment wypowiedzi Mariusza na temat swoich preferencji. Czy to rozwiewa wszelkie dyskusje???

Za grzech sodomii - zesłanie do pudzianowych kazamatów, zamiast batożenia. 0F7419CB-B185-4205-85F2-5C2BF2517407.gif
1737107661650.png

Witam Panowie, ja tu nowy i do tej pory w ukryciu chłonąłem nauki na temat naszego Dominatora, ale muszę się w końcu udzielić bo widzę, że umknął chyba szanownym byczkom krótki fragment wypowiedzi Mariusza na temat swoich preferencji. Czy to rozwiewa wszelkie dyskusje???

Jedna z metod kłamstwa to zarzucania drugiej osoby duża ilością informacji, ze sporą ilością szczegółów mającymi na celu zamaskowanie prawdy :fjedzia:

Tak samo jak tutaj kręcił na proste pytanie. Wystarczyło powiedzieć, że "tak, nie mogłem narzekać" to nie...

4:15 min

"Młodzi chlop.... ZAWODNICY" :lol:

Back