Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Bezkrytycznie zapatrzony w swojego idola.Co by nie mówić to Mario fanbase ma ciekawy
![]()
Niby normalna sprawa wśród YT i ich nastoletnich odbiorców, ale tutaj są Januszem 40+ i wygląda to groteskowo wręcz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bezkrytycznie zapatrzony w swojego idola.Co by nie mówić to Mario fanbase ma ciekawy
![]()

Niczym Mario zapatrzony w siebie...Bezkrytycznie zapatrzony w swojego idola.
Przecież to NORMALNE, że ma się siebie na fototapecie w salonie.Niczym Mario zapatrzony w siebie...
NORMALNY CHLOP!

Przecież to Pudzian pisał. Dla zmyłki z caps lockiem. Pod swoim oficjalnym kontem dałby jeszcze emotikony.Co by nie mówić to Mario fanbase ma ciekawy
![]()
Bunt chłopisk zbiegłych z lochów?
Pewnie club Swingersi MMA !!!!Z wypowiedzi Martina – Właśnie się z „Pudzianem” widziałem, rozmawialiśmy. Mówił, że jest na dobrej drodze. W styczniu zaczyna mocną sesję sparingową. Dogadał nowy klub. Będzie też jeździł w drugie miejsce, nazwy nie zdradzę. Część techniczno-merytoryczną zdaje się mieć ogarniętą. W MMA ma super doświadczenie, wiele już przeżył. Tak ogólnie jest mądrym facetem. Wie, co robi.
Z tej wypowiedzi wnioskuję, że będzie nowy klub + drugi dodatkowy nowy klub i Mariusz zrezygnował z WCA bo mieli w w 2024 słabe wyniki pod koniec roku.
Ten drugi klub to może są Kazamaty w Rawskiej - bo nazwy Kelner nie może zdradzić.
Więc w narożniku Byczek z Prowincji + pewnie jakieś chłopiska AKA "Pudzian Team".
Właśnie akurat w Pearl Harbor nie było lotniskowców. A że Rawska to nie USA, więc u mariana powinny ostać sie ciągnikowce.siebie niczym lotniskowce w Pearl Harbor
Mariusz jest krok od coming outu, ale widać, że jeszcze się trochę cyka. Teksty z gubieniem gruzu, tudzież kartofli to już solidna manifestacja swoich preferencji potężnego geja z Białej Rawskiej.Mario dalej składa męskie propozycje chłopiskom w internecie. W tym wypadku chyba ponownie widzimy sugestię zerwania gwintu.
View attachment 118506
Wiedziałem, że gdzieś się pierdolnąłem.Właśnie akurat w Pearl Harbor nie było lotniskowców. A że Rawska to nie USA, więc u mariana powinny ostać sie ciągnikowce.

Tak naprawdę tylko wybrani wagowo wiedzą co i jak. My możemy jedynie snuć teorieWiedziałem, że gdzieś się pierdolnąłem.
Mario dalej składa męskie propozycje chłopiskom w internecie. W tym wypadku chyba ponownie widzimy sugestię zerwania gwintu.
View attachment 118506
Ale to już nie jest typowy coming out typu: "oo, jestem radosnym gajem, więc mnie kochajcie i podziwiajcie",Mariusz jest krok od coming outu, ale widać, że jeszcze się trochę cyka. Teksty z gubieniem gruzu, tudzież kartofli to już solidna manifestacja swoich preferencji potężnego geja z Białej Rawskiej.

Kurwa ostatnio się budzę w nieswoim łóżku. Kraty w oknach i ciemno myślę sobie wylądowałem w lochach białej rawskiej i zaraz ktoś mnie dociążać będzie a rano skoro świt każą zrywać czereśnie.
Później się okazało że to jednak byla wytrzeźwiałka.
Miałem fart tym razem

Jak wróci to będzie gubił gruz. To już nie będzie ten sam aptekarzovereemaKolega od miesiąca niewidziany na forum. Chyba nie miał szczęścia tym razem![]()

Pytanie co na to Overeem. Może stąd ten jego nagły spadek masy. Może to wcale nie Eddie Hall będzie kolejnym rywalem, a sympatyczny Holender z Antyli czy innego Curacao. Może nagrodą dla zwycięzcy będzie @AptekarzOvereema. Tyle pytań...Jak wróci to będzie gubił gruz. To już nie będzie ten sam aptekarzovereema![]()

Mimo nieposkromionej chciwości, w przypadku wielkich chłopisk Pyton akceptuje alternatywną formę zapłaty. W ramach promocji pierwsze 5 dociążeń będzie pełne czułości i namiętnych szeptów do ucha. Od szóstego będzie tryb Dominatora - Dewastatora.Piwnica, armstrong powieszony na 2,2m, mata puzzelki.
Ciekawe ile płacą pudzilli za karnet.
Pudzian to stary ukryty zbokol
Nowe "chłopaki"
Nowe "chłopaki"
Arek i Darek widać, że zdrowe byczki - ale, że to nie trafiło jeszcze tutaj...