Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Z wypowiedzi Martina – Właśnie się z „Pudzianem” widziałem, rozmawialiśmy. Mówił, że jest na dobrej drodze. W styczniu zaczyna mocną sesję sparingową. Dogadał nowy klub. Będzie też jeździł w drugie miejsce, nazwy nie zdradzę. Część techniczno-merytoryczną zdaje się mieć ogarniętą. W MMA ma super doświadczenie, wiele już przeżył. Tak ogólnie jest mądrym facetem. Wie, co robi.

Z tej wypowiedzi wnioskuję, że będzie nowy klub + drugi dodatkowy nowy klub i Mariusz zrezygnował z WCA bo mieli w w 2024 słabe wyniki pod koniec roku.

Ten drugi klub to może są Kazamaty w Rawskiej - bo nazwy Kelner nie może zdradzić.

Więc w narożniku Byczek z Prowincji + pewnie jakieś chłopiska AKA "Pudzian Team".
Pewnie club Swingersi MMA !!!!

Mario dalej składa męskie propozycje chłopiskom w internecie. W tym wypadku chyba ponownie widzimy sugestię zerwania gwintu. :wtf2:
1736629276086.png

Mario dalej składa męskie propozycje chłopiskom w internecie. W tym wypadku chyba ponownie widzimy sugestię zerwania gwintu. :wtf2:
View attachment 118506
Mariusz jest krok od coming outu, ale widać, że jeszcze się trochę cyka. Teksty z gubieniem gruzu, tudzież kartofli to już solidna manifestacja swoich preferencji potężnego geja z Białej Rawskiej.
Właśnie akurat w Pearl Harbor nie było lotniskowców. A że Rawska to nie USA, więc u mariana powinny ostać sie ciągnikowce.
Wiedziałem, że gdzieś się pierdolnąłem. :homer:

View attachment 118506

Mariusz jest krok od coming outu, ale widać, że jeszcze się trochę cyka. Teksty z gubieniem gruzu, tudzież kartofli to już solidna manifestacja swoich preferencji potężnego geja z Białej Rawskiej.
Ale to już nie jest typowy coming out typu: "oo, jestem radosnym gajem, więc mnie kochajcie i podziwiajcie",
tylko prosto z mostu: "jestę potężny Pudzian, będę chodził ulicami po nocach i gwałcił chłopów analnie aż im dupy rozedrze na pół!"

:wtf2:

Kurwa ostatnio się budzę w nieswoim łóżku. Kraty w oknach i ciemno myślę sobie wylądowałem w lochach białej rawskiej i zaraz ktoś mnie dociążać będzie a rano skoro świt każą zrywać czereśnie.
Później się okazało że to jednak byla wytrzeźwiałka.
Miałem fart tym razem

Kolega od miesiąca niewidziany na forum. Chyba nie miał szczęścia tym razem :jon:

Piwnica, armstrong powieszony na 2,2m, mata puzzelki.
Ciekawe ile płacą pudzilli za karnet.
Mimo nieposkromionej chciwości, w przypadku wielkich chłopisk Pyton akceptuje alternatywną formę zapłaty. W ramach promocji pierwsze 5 dociążeń będzie pełne czułości i namiętnych szeptów do ucha. Od szóstego będzie tryb Dominatora - Dewastatora.

Back