Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rycerze Mariusza w komentarzach są wspaniali. To jest poziom janusza obrażonego za losowy mem z papieżem, a nawet gorzej
Liczy na ekspresowy bilet do lochów.A co ten paskudny Marcon chce od Mario ???!!

Na pewno ma !! To inteligentny facet!!! Lubi wiedzieć co w trawie piszczy !!100% dowód że nie ma konta na cohones. Czarno na białym.
100% dowód że nie ma konta na cohones. Czarno na białym.

Świat nie jest gotowy na taki hardkorowy materiał.Pudzian powinien założyć only fansa jak Karolina i wrzucać ekskluzywny content z lochów w Białej Rawskiej.
Ten Marcon jest popierdolony. Dostalby lepa od Mariusza to by wyldowal na oiomie razem z tym drugim
Może najpierw niech wyjaśnią brata i Mario wjedzie potem w obronie familii?
![]()
Paradoksalnie te zaczepki freaków to najlepsze co mogło mu się zdarzyć: kolejny wzrost popularnosci plus lepsze karty podczas negocjacji z Ksw, a przecież co jak co, ale Ksw nie chciałoby Pudziana w Fame.Ktoś tam dobrze wie gdzie leżą konfitury, wyczuł pieniądz i stąd te prowokacje w stronę Mariusza.
Zobaczymy teraz jakie wilki siedzą w Pudzianie i który wilk wygra? Czy ten mały szczeniaczek, który się obrazi, albo będzie chciał wszystko obrócić w nieśmieszny żart, czy Mariusz biznesmen, który potrafi wszystko zmonetyzowac?
Nie zawsze. Nie miał szczęścia w miłościTen to zawsze ma szczęście
gwałtuA co ten paskudny Marcon chce od Mario ???!!
Ta kolegi Mariannę Szrajberówną... freakfighterkęDorota pcha się na chuja!! ( jeszcze biedna nie wie ) Młody Czarnecki też zaczął od 69 na X a teraz zapina Maryśkę i to wielka miłość jest !!!

Ale mu dojebałPudzian w środku aż płonie
Nie wiem czy płonie. Nie wiem czy nie wyciągacie pochopnych wniosków. Jak na mój gust to ta mina świadczy, że po prostu wspomnienia wracają. Chłop wygląda na nieobecnego. Jakby się rozmarzył...