Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Jeżeli mielibyśmy się trzymać ducha oryginalnego, angielskiego tytułu, to po prostu: "Piwnica Białej Rawskiej". Owa "tajemnica" to tylko inwencja twórcza polskich tłumaczy/dystrybutorów.
No właśnie szukałem polskiego plakatu i miała być tajemnica białej rawskiej, ale były chujowe i napackane tekstu, aktorzy, reżyser itp. A też nie chciało mi się szukać za mocno, moglbym to lepiej zrobić ale aż tak mi się nie nudziło. Angielski plakat był lepszy i angielski tytuł to tylko brokeback mountain. A teraz na tych nowych androidach i iosach łatwo tak się bawić w takie edycję zdjęć.

No właśnie szukałem polskiego plakatu i miała być tajemnica białej rawskiej, ale były chujowe i napackane tekstu, aktorzy, reżyser itp. A też nie chciało mi się szukać za mocno, moglbym to lepiej zrobić ale aż tak mi się nie nudziło. Angielski plakat był lepszy i angielski tytuł to tylko brokeback mountain. A teraz na tych nowych androidach i iosach łatwo tak się bawić w takie edycję zdjęć.
To mam coś dla kolegi do wyboru :wink: :hi:
Screenshot_2024-09-12-18-20-32-120~2.jpg

Bez napisów...
Screenshot_2024-09-12-18-20-16-653~2.jpg

I z polskimi napisami... ten pierwszy chyba lepszy bo można za podać idealnie tytuł plus jest miejsce na nową obsadę... drobniejszą czcionką :lol:

Back