Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Kurwa ostatnio się budzę w nieswoim łóżku. Kraty w oknach i ciemno myślę sobie wylądowałem w lochach białej rawskiej i zaraz ktoś mnie dociążać będzie a rano skoro świt każą zrywać czereśnie.
Później się okazało że to jednak byla wytrzeźwiałka.
Miałem fart tym razem
Ooooo kurde to kolega wyladowal na ibizie

Screenshot_2024-09-08-08-33-48-50_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Uła ale ktoś zawyje w kazamatach oj zawyje...
:ponymindfuck:

Ktoś kupi ściemę, że będzie ciężko trenował 11 tygodni do KSW 100? Przecież od paru lat sprzedaje tekst, że on się tylko bawi MMA i takie tam. No chyba, że to wiadomość wyłącznie do fanklubu purpuratora?
Przeciez Pudzian to tytan pracy, bieganko o 5, trening codziennie itd. Może i sie bawi ale i ciężko pracuje

Łukasza 12:2-9 UWSPÓŁCZEŚNIONA BIBLIA GDAŃSKA (UBG)
Nie ma bowiem nic ukrytego, co by nie miało być ujawnione, ani nic tajemnego, o czym by się nie miano dowiedzieć.

Screenshot_2024-09-11-01-59-40-666-edit_com.facebook.katana.jpg

Już za czasów plandemii było wiadomo, że Mario lubi dociążać konie z Rożalewa, stąd wyszedł konflikt z płockim barbarzyńcą, który nie mógł się pogodzić z tym faktem.

Nie ma bowiem nic ukrytego, co by nie miało być ujawnione, ani nic tajemnego, o czym by się nie miano dowiedzieć.

View attachment 108177

Już za czasów plandemii było wiadomo, że Mario lubi dociążać konie z Rożalewa, stąd wyszedł konflikt z płockim barbarzyńcą, który nie mógł się pogodzić z tym faktem.
Mario nawet podkuty jak koń

View attachment 108177

Zazdrość to straszna cecha.

View attachment 108177

1000027633.jpg

Nudziło mi się :korwinlaugh:

Back