Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

@Siwy25_1 nie chciałbyś zrobić dziennikarskiego śledztwa, papiery masz odpowiednie żeby wystartować do pracy firmie transportowej Pudziana. Ilość informacji uzyskanych jak to wygląda od środka mogłaby być źródłem inby roku :werdum: Pisałeś że obecnie masz poniżej magicznej bariery więc kazamaty Białej Rawskiej Ci nie grożą :gabi_much_love:

@Siwy25_1 nie chciałbyś zrobić dziennikarskiego śledztwa, papiery masz odpowiednie żeby wystartować do pracy firmie transportowej Pudziana. Ilość informacji uzyskanych jak to wygląda od środka mogłaby być źródłem inby roku :werdum: Pisałeś że obecnie masz poniżej magicznej bariery więc kazamaty Białej Rawskiej Ci nie grożą :gabi_much_love:
Myślałem o tym ale to na urlopie bym mógł to ruszyć bo zapierdol mam i juz po trochu dogaduje nową fuchę.

IMG_20240715_134117.jpg

Zmarszczony to mnie już wszędzie atakuje.
Pilnujcie się tam w tym internecie

I już wiadomo, że kolejny obóz nie w WCA. Trzeba oszczędzić.
młody byczek zamiast Arbiego będzie trzymał tarcze XD A sam Pudzian jeszcze opierdoli ze trzy fuchy dla Bafra Kebab.
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że on te uciułane pieniądze zostawi dzieciom Krystiana, bo przecież nikt tam się inny nie rozmnoży, a Pudzian tego nie wyzeruje przed śmiercią.
On tylko gada, a mental ma taki że będzie szparował i kisił kasę do śmierci.
Poleciłbym mu książkę "Śmierć z zerem na koncie" Perkinsa, ale on chyba nie czyta za wiele:iamdone:

młody byczek zamiast Arbiego będzie trzymał tarcze XD A sam Pudzian jeszcze opierdoli ze trzy fuchy dla Bafra Kebab.
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że on te uciułane pieniądze zostawi dzieciom Krystiana, bo przecież nikt tam się inny nie rozmnoży, a Pudzian tego nie wyzeruje przed śmiercią.
On tylko gada, a mental ma taki że będzie szparował i kisił kasę do śmierci.
Poleciłbym mu książkę "Śmierć z zerem na koncie" Perkinsa, ale on chyba nie czyta za wiele:iamdone:
Nie jestem taki pewiem czy on to komukolwiek przepisze :beczka:

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że on te uciułane pieniądze zostawi dzieciom Krystiana, bo przecież nikt tam się inny nie rozmnoży:iamdone:
Nie ma szans, on by nawet swoim dzieciom nic nie zostawił gdyby je miał. A nawet gdyby półprzytomny, najebany kilkunastoma żubrami w promce gdzieś przypadkowo zamoczył w kobiecie to i tak dzieciak przy odczytaniu testamentu usłyszałby "Pamiętaj synu, samo się nic nie zrobi, będziesz pracowity to będziesz miał, swoje trzeba zrobić". A za cały swój majątek kupiłby sztabki złota i kazał się razem z nimi pochować.

Wyobraźcie sobie sytuację, niemożliwą sytuację, że Pudzian miałby płacić alimenty na dziecko. Przecież on by na sali rozpraw ze swojej strony zaproponował maks 100zł i to z bólem serca i czerwonym ze złości przedmordziem.

Nie ma szans, on by nawet swoim dzieciom nic nie zostawił gdyby je miał. A nawet gdyby półprzytomny, najebany kilkunastoma żubrami w promce gdzieś przypadkowo zamoczył w kobiecie to i tak dzieciak przy odczytaniu testamentu usłyszałby "Pamiętaj synu, samo się nic nie zrobi, będziesz pracowity to będziesz miał, swoje trzeba zrobić". A za cały swój majątek kupiłby sztabki złota i kazał się razem z nimi pochować.
To jest taka sknera, że wcale się nie zdziwię :D
Miejsce na cmentarzu wykupione do końca apokalipsy, mauzoleum lepsze niż u Lenina.
A w środku zamiast najbliższych obok myk myk sztaby złota i precjoza nagromadzone przez lata.
Na boku grobowca wielkie graffiti "Blachy Pruszyńskiego"

To jest taka sknera, że wcale się nie zdziwię :D
Miejsce na cmentarzu wykupione do końca apokalipsy, mauzoleum lepsze niż u Lenina.
A w środku zamiast najbliższych obok myk myk sztaby złota i precjoza nagromadzone przez lata.
Na boku grobowca wielkie graffiti "Blachy Pruszyńskiego"
A może przepisze majątek na KSW?! Żeby mogli pokonać UFC!!!

Ciekawe czy opowiedział o tym w tym nowym wywiadzie experta w Bentley :suchykarol:
Pudzian to jest ciemna strona polskiej szkoły biznesu. Myślę, że gdybym trochę lat temu mieszkał koło niego to czytałbym w pracy jego donosy na konkurencję, ale najbardziej mnie ciekawi jak wyglądałby donos napisany przez Kawulskiego -omg myślę że wygrałby głosowanie na zjeba tygodnia :korwinlaugh:

Back