Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Żeby teraz Mario nie chciał od ciebie tantiemów od wyświetleń !!
Mariusz to nam niedługo lewatywę w piwnicy zafunduje za takie piosenki :D jakby to poszło viralem to Mario mógłby wytoczyć wojnę Cohones a on sam już stary Wilk, ale niejednego młodego byczka jeszcze nauczy pokory, oj nauczy pokory. A jak wiadomo żaba to piękny ptak, tylko jej skrzydeł brak.

Ja mam spalacz tłuszczu, pomoże zbić zbędne kilogramy i chłopiska po 90 kg będą mógłby zejść poniżej tego limitu. Uczyni ich to nieatrakcyjnym celem dla Pedziana.
Ale wtedy zostaną chudymi szczurami
IMG_20240706_172152.jpg

Wpisz sobie dowolny tekst i ci samo robi piosenkę w minutę, nafing speszal

Rozwiazałeś tajemnice polskich rapsów. Czułem że takiego gówna nie mogą robić ludzie. No może po za popkiem bo akurat jego pato wierszyki pasują jak ulał do prezentowanego poziomu "inteligencji"

Rozwiazałeś tajemnice polskich rapsów. Czułem że takiego gówna nie mogą robić ludzie. No może po za popkiem bo akurat jego pato wierszyki pasują jak ulał do prezentowanego poziomu "inteligencji"
Ale odleciałeś: nie obrażaj inteligencji sztucznej inteligencji.
Polski rap ala ci chłopcy od Malika Montanny (niezłe długi ma) z powtarzającymi się rymami na ,,się" - AI stać na więcej :korwinlaugh: :siuu:
W ogóle Polski rap jest zjebany: albo totalne gówno, dziecko firmy marketingowej jak Mata, albo plagiaty tekstów z disco polo bez płacenia za używanie...
Chociaż plagiaty ,,inspirowanie się" to nie tylko ulubione hobby polskich raperów: polecam kanał Jacek Tomkowicz - nieźle wyjaśnia polskie gwiazdy

Bez tytułu.png

Mariusz wybrał się dzisiaj na wyścigi konne. Oczywiście akcja wymyślona przez sponsora wszak bilet na wydarzenie swoje kosztuje. Co się rzuca w oczy prócz zmumifikowanego przedmordzia to ta kierownica w samochodzie. Auto na gaz, to oczywiste ale z tą kierownicą to jak z jego orientacją. Zupełnie nie tak jak powinno być.

Back