Papieżak
UFC Welterweight
Nie wiem, czy świat jest na to gotowy, ale oto premiera hitu latana siłowniachw piwnicach:
Fanowskiego disco-polo o pudzianie nie miałem w bingo na rok 2024

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, czy świat jest na to gotowy, ale oto premiera hitu latana siłowniachw piwnicach:

Żeby teraz Mario nie chciał od ciebie tantiemów od wyświetleń !!Fanowskiego disco-polo o pudzianie nie miałem w bingo na rok 2024![]()
Mariusz to nam niedługo lewatywę w piwnicy zafunduje za takie piosenki :D jakby to poszło viralem to Mario mógłby wytoczyć wojnę Cohones a on sam już stary Wilk, ale niejednego młodego byczka jeszcze nauczy pokory, oj nauczy pokory. A jak wiadomo żaba to piękny ptak, tylko jej skrzydeł brak.Żeby teraz Mario nie chciał od ciebie tantiemów od wyświetleń !!
DoŻeby teraz Mario nie chciał od ciebie tantiemów od wyświetleń !!
Waga łazienkowa nie ma litości.Chyba się muszę odmeldować. Wspominajcie mnie że byłem normalny chłop i wypijcie kanke mleka za moja pamięć
Bracia z Cohones!Chyba się muszę odmeldować. Wspominajcie mnie że byłem normalny chłop i wypijcie kanke mleka za moja pamięć
No nie wiem, bo robiąc reasearch, zebrałem tyle mariuszowej liryki, że nie zmieściło się w jednym kawałku i powstały jeszcze dwa bangery z teledyskami.Hit sezonu !!

Biała duma i Pudzianowski
Na filmie z basenu sami biali może widzieliZa granicą nie widzieli filmu z basenu?
I piwo Volt*Ciekawe czy Pudzian ma jeszcze zapasy piwa VIP i pewnie Komandosa też jeszcze ma![]()
Ja mam baklave i balaklave- możemy podczas akcji użyć obu itemów.Bracia z Cohones!
Pilna akcja odbijania z lochów
Świetnie towarzyszu, bądźcie w pogotowiu.Ja mam baklave i balaklave- możemy podczas akcji użyć obu itemów.
Ja mam linę.Świetnie towarzyszu, bądźcie w pogotowiu.
Ja mam spalacz tłuszczu, pomoże zbić zbędne kilogramy i chłopiska po 90 kg będą mógłby zejść poniżej tego limitu. Uczyni ich to nieatrakcyjnym celem dla Pedziana.Ja mam linę.
Ale wtedy zostaną chudymi szczuramiJa mam spalacz tłuszczu, pomoże zbić zbędne kilogramy i chłopiska po 90 kg będą mógłby zejść poniżej tego limitu. Uczyni ich to nieatrakcyjnym celem dla Pedziana.
Fanowskiego disco-polo o pudzianie nie miałem w bingo na rok 2024![]()
Rozwiazałeś tajemnice polskich rapsów. Czułem że takiego gówna nie mogą robić ludzie. No może po za popkiem bo akurat jego pato wierszyki pasują jak ulał do prezentowanego poziomu "inteligencji"Wpisz sobie dowolny tekst i ci samo robi piosenkę w minutę, nafing speszal
![]()
Ale odleciałeś: nie obrażaj inteligencji sztucznej inteligencji.Rozwiazałeś tajemnice polskich rapsów. Czułem że takiego gówna nie mogą robić ludzie. No może po za popkiem bo akurat jego pato wierszyki pasują jak ulał do prezentowanego poziomu "inteligencji"

Można nagrać płytę dzięki ai i sprzedawać ?!Wpisz sobie dowolny tekst i ci samo robi piosenkę w minutę, nafing speszal
![]()
Niektórzy kupowali only fansa pań które nie istnieją więc cholera wieMożna nagrać płytę dzięki ai i sprzedawać ?!

Można nagrać płytę dzięki ai i sprzedawać ?!

A ile kosztuje taka przyjemność bo ja bidok jak Pudzian!!!W tych generatorach jak zapłacisz to masz pełne prawa do tych utworów, możesz próbowac podbić świat muzyki![]()
A ile kosztuje taka przyjemność bo ja bidok jak Pudzian!!!
to orzech włoski czy morda?View attachment 103214
Mariusz wybrał się dzisiaj na wyścigi konne. Oczywiście akcja wymyślona przez sponsora wszak bilet na wydarzenie swoje kosztuje. Co się rzuca w oczy prócz zmumifikowanego przedmordzia to ta kierownica w samochodzie. Auto na gaz, to oczywiste ale z tą kierownicą to jak z jego orientacją. Zupełnie

Nie nie. To cebula polska.to orzech włoski czy morda?![]()