Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Kurwa, nie mówcie mu prawdy, bo się chłop załamie ;(

Ale to mi na myśl przywiodło pewien suchar.

Jakiej kobiety potrzebuje Bordowy Dominator?
Kobiety z jajami.
:suchykarol:
Oj, kolego, kolego... Mario w Berlinie a w domu zdrowa kobita czeka.

Pudzian kpi z Kaczyńskiego?! NIESMACZNY wpis o kocie - Super Express -  wiadomości, polityka, sport

Wink.Gif GIF – Wink Actions Kaṇ cimiṭṭum – odkrywaj i udostępniaj GIF-y

Mariusz, lewe konta, oszczędzanie w systemie Judeomatematycznym i cały jego mistyczny świat......chłop ma rozdwojenie jaźni, powinno się to przynajmniej diagnozować. Wieśki i tak będą w nim pokładać wiarę jak w Matce Boskiej częstochowskiej

W domu zdrowa kobita (pewnie mama), w lochach minimum dwa byczki 90+ gotowe na wieczorne dociążanie :wtf2:
Przeczytałem, że brytyjska rodzinna miliarderów została skazana w Szwajcarii za płacenie Hindusom kilkudziesięciu złotych za dzień pracy, szantażowanie ich oraz zamykanie w piwnicy (w ogóle piękny kraj pod tym względem, że prokuratora naprawdę tam dojeżdża potężne osoby).
Za często tutaj wchodzę, bo zacząłem się zastanawiać jaką piwnice ma Pudzian :korwinlaugh:

Ma ktoś jakieś wątpliwości, że walka z Kowalczykiem była ustawiona?

To był w tamtym czasie pracownik Pudziana, jego kek ochroniarz a KRS1 opowiadało o konflikcie strongmanów, Kowalczyk po tej walce został chyba zamknięty w lochu bo więcej już nie zawalczył.
chłopie, połowa walk Pedziana była ustawiona. Kawaguchi dostał zatrucia pkarmowego na dzień przed walką, 44 letni Butterbean przyjechał żeby się położyć po sekundzie, Sapp przyjechał bo był już podkładającym się zawodnikiem (maskotką) z pasmem porażek, Grecki Seksturysta z zaprzyjaźnionego gymu z KSW, przyjechał dwa razy obskoczyć wklep i zrobić rundę po warszawskich burdelach, potem Nastula który się nie podłożył ale miał już wtedy 45lat, był bardziej trenerem i miał kondycję na 2 minuty walki; kolejny bum w rekordzie Pedziana to Rolles gracie totalne beztalencie szargające nazwisko Gracie, który po luju i szybkim KO już więcej nie wyszedł do klatki. Potem z Tyberianem ustawka, "zastępstwo" z ochroniarzem Nikolą, potem z brzuchatym parodystą Jurasem ustawka, bo Mostowiak totalnie nie trenował i wyszedł po wypłatę, potem prawie 50letni Senegalczyk bez woreczka, który szybko padł. Także, jakby się przyjżeć bliżej tej "ciężkiej karierze" i rekordowi to by nie było tak różowo (a nie liczyłem afery karteczkowej z JT). Jeżeli weźmiemy tylko walki z zawodnikami i bez ustawek to Pudzian ma ujemny rekord 5-9: wygrane z Kawaguchi, McCorkle, Olim, były middleweight bumisko Jayem Silvą, 20kg lżejszym Materlą - porażki Timmeh, JT, McCorkle, Graham, Rurzal, Bedorf, Kołecki, Khalidow, Ajtuj)... tak więc co to za osiągnięcia wielkie? W sumie przejebał z każdym zawodnikiem MMA/sportów walki wagi ciężkiej z jakim walczył.

chłopie, połowa walk Pedziana była ustawiona. Kawaguchi dostał zatrucia pkarmowego na dzień przed walką, 44 letni Butterbean przyjechał żeby się położyć po sekundzie, Sapp przyjechał bo był już podkładającym się zawodnikiem (maskotką) z pasmem porażek, Grecki Seksturysta z zaprzyjaźnionego gymu z KSW, przyjechał dwa razy obskoczyć wklep i zrobić rundę po warszawskich burdelach, potem Nastula który się nie podłożył ale miał już wtedy 45lat, był bardziej trenerem i miał kondycję na 2 minuty walki; kolejny bum w rekordzie Pedziana to Rolles gracie totalne beztalencie szargające nazwisko Gracie, który po luju i szybkim KO już więcej nie wyszedł do klatki. Potem z Tyberianem ustawka, "zastępstwo" z ochroniarzem Nikolą, potem z brzuchatym parodystą Jurasem ustawka, bo Mostowiak totalnie nie trenował i wyszedł po wypłatę, potem prawie 50letni Senegalczyk bez woreczka, który szybko padł. Także, jakby się przyjżeć bliżej tej "ciężkiej karierze" i rekordowi to by nie było tak różowo (a nie liczyłem afery karteczkowej z JT). Jeżeli weźmiemy tylko walki z zawodnikami i bez ustawek to Pudzian ma ujemny rekord 5-9: wygrane z Kawaguchi, McCorkle, Olim, były middleweight bumisko Jayem Silvą, 20kg lżejszym Materlą - porażki Timmeh, JT, McCorkle, Graham, Rurzal, Bedorf, Kołecki, Khalidow, Ajtuj)... tak więc co to za osiągnięcia wielkie? W sumie przejebał z każdym zawodnikiem MMA/sportów walki wagi ciężkiej z jakim walczył.
Jestem pewny, że druga walka z McCorklem też była kupiona.
Były zawodnik UFC w pierwszej walce poddaje go jak dziecko i to nikogo nie powinno dziwić, a w drugiej nagle przez 15 minut Pudzian leży na nim i nie dał rady?
Dobre sobie ::really::

Back