Patrosixxx
UFC Heavyweight
Czy Pudz pojdzie za 100k do Prime????Mario uważaj bo jakiś diabeł się tobą interesuje. Coś tam się mocno burzy...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy Pudz pojdzie za 100k do Prime????Mario uważaj bo jakiś diabeł się tobą interesuje. Coś tam się mocno burzy...
![]()
Tyle to on woła za selfie z januszami.Czy Pudz pojdzie za 100k do Prime????
Za 100kola to on może wysłać koszulkę z podpisem do dziecka chorego na białaczkęCzy Pudz pojdzie za 100k do Prime????

Mario uważaj bo jakiś diabeł się tobą interesuje. Coś tam się mocno burzy...
![]()

Nie no co ty, Pudzian by go zniszczył, on ma tak skonstruowaną głowę że boi się tylko większych od siebie, on się Mameda i Materli nie bał a bał się ediego halla ;)Jóźwiak kontra Pederator ?
Umiejętności na podobnym poziomie.
![]()
Armia krecików.Fajny trójkącik![]()
![]()

https://zapodaj.net/plik-NVzSIv881vNo i nie można wstawić tych screenów jebanych...
Fan Pudziana napisał: Mariusz żal na to patrzeć
Odpowiedz Pudziana : na żalu to Cię zrobiono patrząc na zdjęcie
Ogólnie Mario teraz walczy z internetem , powyzywał już ludzi w swojej frustracji w poście głównym, z kolei Mirek Okninski tam się wpisał, że on będzie trenował Pudziana za darmo byle tylko pokazać, że Pudzian ma jeszcze ogień w sercu
Cyrk
Mario po prostu dociąża swoich fanów. Kazamaty puste, więc wylewa swoją frustracje w internecie.Ale Mariusz bije w potylicę tych internautów!
Postrach !

Chyba po raz drugi w tym roku wejde na FB i posmieje z komentarzy u pedzianaNo i nie można wstawić tych screenów jebanych...
Fan Pudziana napisał: Mariusz żal na to patrzeć
Odpowiedz Pudziana : na żalu to Cię zrobiono patrząc na zdjęcie
Ogólnie Mario teraz walczy z internetem , powyzywał już ludzi w swojej frustracji w poście głównym, z kolei Mirek Okninski tam się wpisał, że on będzie trenował Pudziana za darmo byle tylko pokazać, że Pudzian ma jeszcze ogień w sercu
Cyrk

Nawet swoich fanów dociąża aż gubią gruz!Ale Mariusz bije w potylicę tych internautów!
Postrach !
Guys, patrzcie jaka jest różnica między narożnikami u Pudziana a u Eddiego.
U Halla cały czas nakręcanie, podbudowywanie, doprowadzanie do tego, żeby wjechał w Pudziao na takiej kurwie, żeby go zmiotło z planszy - no i zmiotło.
A u Marjusza? Marek i Darek + przygłupi brat. "Ni ma prondu, spokojnie" a potem jakbym słyszał Sararę "Nie, kurwa, nie!" XDDD
Nie, to po koncercie Piaska na urodzinach Jarka Dymka.To po koncercie Faith No More?![]()
Niech wyjdzie z nim do klatki hahaWkurwiony Mariusz atakuje teraz Gwoździa u siebie na relacji.
https://www.facebook.com/stories/172739987548954/UzpfSVNDOjE5MzcxNjgxMDMzNTYyMTY=/?view_single=1
Ktoś wrzuci to video ? Bo niestety trzeba sie logować aby obejrzeć.Wkurwiony Mariusz atakuje teraz Gwoździa u siebie na relacji.
https://www.facebook.com/stories/172739987548954/UzpfSVNDOjE5MzcxNjgxMDMzNTYyMTY=/?view_single=1
Spójrzcie na ten zalotny usmiechWkurwiony Mariusz atakuje teraz Gwoździa u siebie na relacji.

Znalazłem na youtube.Ktoś wrzuci to video ? Bo niestety trzeba sie logować aby obejrzeć.
Jak za pierwszym razem wypadł Bombardier, to Artur G. chciał wskoczyć na zastępstwo, ale u Zmarszczucha wystąpił incydent kałowy i skończyło się na Nikoli (źródło: jakiś wywiad z Gwoździem, chyba u zJara).Niech wyjdzie z nim do klatki haha
Znalazłem na youtube.
Ktoś chce być bardziej aktywny?
Nigeryjczycy mogą w tym pomóc.
W sumie już wcześniej poruszałem ten temat, ale jestem ciekawy czy czarni ukradli wizerunek Mariusza, czy to Mario im sprzedał prawa do wykorzystywania swojej mordy. Najśmieszniejsze jest to, że oba scenariusze są prawdopodobne.![]()

Do tego Pedzian się najlepiej nadaję by jego wizerunkiem obklejać jakieś akcesoria dla pedałów ;ddddddddW sumie już wcześniej poruszałem ten temat, ale jestem ciekawy czy czarni ukradli wizerunek Mariusza, czy to Mario im sprzedał prawa do wykorzystywania swojej mordy. Najśmieszniejsze jest to, że oba scenariusze są prawdopodobne.![]()
Teraz Gwóźdź ma endroproteze kolana, więc może Mario zawalczyć.Jak za pierwszym razem wypadł Bombardier, to Artur G. chciał wskoczyć na zastępstwo, ale u Zmarszczucha wystąpił incydent kałowy i skończyło się na Nikoli (źródło: jakiś wywiad z Gwoździem, chyba u zJara).