Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nowy w internetach, co?Rzeczywiście ''uderzacz'' pełną gębą. I głowa z betonu jak fix, że przegrał z... NAJMANEM. Rekord rekordowi nierówny, ale w tym wypadku to lekka przesada. No i mamy ME
Dla Ciebie moge byc nowyNowy w internetach, co?
Nie mam, muszę Maćka spytać czy czasem mu się po dysku nie szlaja.To prawda jest. Jak wbijesz na zlot pokażemy Ci foteczke, o ile @Orest ja jeszcze ma.
Mój gif? James Thompson, znany jako Colossus, tudzież DVD :D
Tak sie buduje "kariery" w boksie i kckbox drugi Saletra pizda sztucznie wypromowana
ponoc 10 kola dostala za to ze, zaspiewala jedna piosenkePierdole jaka żenacja ;D
To jest w 100% potwierdzona informacja?Najman oddał całą wypłatę za walkę na MMA Attack, także za to szacunek 4ever.
Tak, na jakiegoś chorego dzieciaka.To jest w 100% potwierdzona informacja?
To jest w 100% potwierdzona informacja?
i to na kim się wypromował ;)
to nie jest rozal. nie ma kutasow na mordzie
to nie jest rozal. nie ma kutasow na mordzie
Trzeba HL uzupełnić o kolejne sukcesy mistrza
Właśnie to mnie zastanawia... Tyle lat "cośtam trenuje", na salę treningową chodzi, jakiś trenerów w życiu pewnie też miał, a technika .. w sumie to jaka technika? W zeszły piątek pod nocnym widziałem dwóch żuli i jeden z nich (maił tylko 3 promile w przeciwieństwie do przeciwnika, który miał jakies 4,5) na serio miał o niebo lepszą technikę.sierpy to on uderza wewnetrzna czescia nadgarstka, a nie kostkami, do tego zero skretu omg... gdzie on sie tego "boksu" uczyl? o.O