Halny
KSW Heavyweight
Milion PPV. Oglądałbym!ja bym z chęcią zobaczył Najmana z @malinowsky jeśli ten jeszcze trenuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Milion PPV. Oglądałbym!ja bym z chęcią zobaczył Najmana z @malinowsky jeśli ten jeszcze trenuje
Wiesz że gdy klikasz na Marcin Najman automatycznie przenosi cię na profil.... Karolina Kowalkiewicz?Właśnie dostałem SS z @MMARocksPL komentarzy na temat walki @Marcin NAjman i powiem tylko tyle.. Wy jebani idioci. Wy jesteście kibicami?
nie wiem szybkie kopiuj wklej byłoWiesz że gdy klikasz na Marcin Najman automatycznie przenosi cię na profil.... Karolina Kowalkiewicz?
Szkoda, myślałem że coś sugerujesznie wiem szybkie kopiuj wklej było
Dokładnie, Najman ma u mnie dożywotniego propsa, hehe.A ja tam lubię i szanuję Najmana, czemu?
Dawno dawno temu byłem z @Comber na KSW 14 albo 15 na płycie. Chodziliśmy sobie w te i nazad i patrzymy a tam Mariusz udziela wywiadu, po skończeniu podbiegł do niego młody chłopaczek tak z 7 lat i poprosił o autograf. Mariusz zamiast mu go dać to wydarł mordę na niego: NIE! Po czym chłopaczek zdupcyl z płaczem. Był tam też Najman i robił sobie ze wszystkimi którzy chcieli foty, z tym małym chłopcem również sobie zrobił, dał mu autograf i pogadał z nim. Po tym co zobaczyliśmy osralilismy Mariana i poszliśmy sobie zrobić fotę z Najmanem. Hehe cyknął z nami fotę z napinką, przybił po piątce i się rozeszliśmy.
I kto tu kurwa jest el progesteron? Uśmiechnięty Najman czy sfochowany i obrażony na caly świat Marian przed okresem?
Poza tym Najman coś tam działa charytatywnie i jest spoko gość, a że nie potrafi się bić? To tak jak większość tutaj.
A wasze komentarze go nie obrażają, tylko napędzają zainteresowanie jego osobą, przez co dostanie kolejne walki i zarobi więcej. Także Marcin jest pewnie rad.
Piękna technika.
Tam była górniak ?
byla , dawala przed walka
ze co?
ze co?
To przecież ten ziomek, który miał być jego przeciwnikiem w debiucie w KSW
Mój gif? James Thompson, znany jako Colossus, tudzież DVD :DA ten gif to ktoś znajomy. Jak on się nazywa?
Dobry trollingA ja tam lubię i szanuję Najmana, czemu?
Dawno dawno temu byłem z @Comber na KSW 14 albo 15 na płycie. Chodziliśmy sobie w te i nazad i patrzymy a tam Mariusz udziela wywiadu, po skończeniu podbiegł do niego młody chłopaczek tak z 7 lat i poprosił o autograf. Mariusz zamiast mu go dać to wydarł mordę na niego: NIE! Po czym chłopaczek zdupcyl z płaczem. Był tam też Najman i robił sobie ze wszystkimi którzy chcieli foty, z tym małym chłopcem również sobie zrobił, dał mu autograf i pogadał z nim. Po tym co zobaczyliśmy osralilismy Mariana i poszliśmy sobie zrobić fotę z Najmanem. Hehe cyknął z nami fotę z napinką, przybił po piątce i się rozeszliśmy.
I kto tu kurwa jest el progesteron? Uśmiechnięty Najman czy sfochowany i obrażony na caly świat Marian przed okresem?
Poza tym Najman coś tam działa charytatywnie i jest spoko gość, a że nie potrafi się bić? To tak jak większość tutaj.
A wasze komentarze go nie obrażają, tylko napędzają zainteresowanie jego osobą, przez co dostanie kolejne walki i zarobi więcej. Także Marcin jest pewnie rad.
Jaki trolling?Do
Dobry trolling
Pamiętam, że będąc kiedyś na zawodach strongmenów (a był to prime Pudziana czy tam Pytona, jak to Irek Bieleninik zwykł na niego wtedy wołać), Mariusza, tak wielbionego na forum zapamiętałem jako kutasiarza, który z pewną pogardą odnosił się do kibiców. Do tego centuś wołał 10 czy 15 zeta za kartkę z autografem. W chuju miałem (i w sumie mam nadal) jego autograf, ale pewna niechęć do jego osoby pozostała do dzisiaj. Taki typowy bufon- zarobas. Może się zmienił- tego nie wiem. Także jestem w stanie spokojnie uwierzyć w tę opowiastkę.A ja tam lubię i szanuję Najmana, czemu?
Pamiętam, że będąc kiedyś na zawodach strongmenów (a był to prime Pudziana czy tam Pytona, jak to Irek Bieleninik zwykł na niego wtedy wołać), Mariusza, tak wielbionego na forum zapamiętałem jako kutasiarza, który z pewną pogardą odnosił się do kibiców. Do tego centuś wołał 10 czy 15 zeta za kartkę z autografem. W chuju miałem (i w sumie mam nadal) jego autograf, ale pewna niechęć do jego osoby pozostała do dzisiaj. Taki typowy bufon- zarobas. Może się zmienił- tego nie wiem. Także jestem w stanie spokojnie uwierzyć w tę opowiastkę.
Kogoś tam? Ten gość ma łeb z betonu, tyle bomb przyjąć od takiego uderzacza jak Marcin