Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

8.00 Raoni Barcelos
mówiłemOlo idzie po wygraną w siódmym sezonie![]()
Taki strzał i to jeszcze na 2 kolejki przed końcemmówiłem

Banować oszustów10 osób trafiło Meraba![]()

trzeba bylo jednak brac tego MerabaArman wypadl
Dariusz wydymany
Merab kontuzja
niech bedzie
Serghei Spivac 4.30

Łatwo.mówiłem
Proste.hill..
Niech zdycha![]()

Pierwszy z nich ma już wynik 77.31, drugi natomiast 54.65. Te wyniki dają im odpowiednio miejsce 1. i miejsce 2. w rankingu P4P kategorii LMS.
@Rododendron @ninja i @GypsyKing to trójka, która przeszła przez 8 odcinków 7 sezonu LMS i awansują do 9 odcinka
@Rododendron i @ninja niszczą natomiast systemPierwszy z nich ma już wynik 77.31, drugi natomiast 54.65. Te wyniki dają im odpowiednio miejsce 1. i miejsce 2. w rankingu P4P kategorii LMS.
Oznacza to więc, że...
AND NEW!
LMS P4P CHAMPION - @Rododendron
@ninja natomiast zaraz za nim, bo zajmuje drugą pozycję w tym rankingu.

Przed nim jednak oczywiście jeszcze @ninja i @Rododendron
Luzik, w sumie to zgadzam się z @Siedem, że zaczynając grę dopiero teraz jestem mocno na pole position. Nie wiem czy dwa sezony dla P4P to okej, musisz przeanalizować to sobie historycznie i ewentualnie wypracować jakieś uczciwe rozwiązanieW kategorii NT @Olo po trafieniu Raoniego Barcelosa awansuje na 3. miejsce w rankingu tego sezonu i jest w ścisłej czołówce do zdobycia pasa za ten sezonPrzed nim jednak oczywiście jeszcze @ninja i @Rododendron
Z pasem pozostaje w dalszym ciągu @kraks który znajduje się na pierwszym miejscu rankingu P4P w kategorii NT. @Rododendron jest w tym rankingu już na drugiej pozycji, ale przed zdobyciem tytułu i włączeniem w statystyki będzie musiał rozegrać jeszcze kolejny pełny sezon. Zobaczymy, czy do tego czasu seria i wynik zostanie podtrzymany![]()

Luźna guma.W kategorii NT @Olo po trafieniu Raoniego Barcelosa awansuje na 3. miejsce w rankingu tego sezonu i jest w ścisłej czołówce do zdobycia pasa za ten sezon
Last Man Standing
Najwyższe trafione kursy:
1. 3.20
ninja - Merab Dvalishvili (s07e08)
Last Man Standing
Najdłuższa seria trafionych typów:
1. Evo, TheNotoriusAdam - 16
2. Endrju Golara, ninja, Rododendron, GypsyKing - 8
Last Man Standing
Najdłużej na 1. miejscu w rankingu P4P:
1. Siedem - 13
2. Cassius42 - 9