Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Olo idzie po wygraną w siódmym sezonie8.00 Raoni Barcelos
Myślałem ze to Makłowicz na twoim profilowymJak się bawić to się bawić
De Ridder
Jestem tego samego zdania i to był mój pierwszy typ po dobrym kursie który wg mnie ma szansę wejść.No nic sezon i tak w dupę więc albo się uda coś podskoczyć albo nie.
Tsarukyan
Albo na pełnej albo do domu.Olo idzie po wygraną w siódmym sezonie![]()
Holland go ujebie w pierwszej.Jak się bawić to się bawić
De Ridder
No tak, rozumiem, dlatego jest ten punkt w regulaminie, że nowe osoby muszą rozegrać dwa pełne sezony, żeby być rozpatrywane w rankingu P4P. Czyli dopiero na starcie swojego trzeciego sezonu rozegranego z rzędu.P4p NT zaczyna się robić trochę bez sensu z racji takiej że ci co grają od początku muszą się wygrzebywać z gówna a koledzy z czarnymi kwadratami wystarczy że wrócą w następnym sezonie i są wyżej, zamiast tych czarnych kwadratów to powinny być minusowe punkty jak za nieyrafiony typ, wtedy by te p4p nabrało spowrotem sensu.
@Jakub Madej
View attachment 118625
No sorry ale jak ktoś nie gra sezonu to jego problem a tutaj poszkodowani są ludzie którzy grają od początku, a nie wybierają jak im pasuje. -1.0 za czarny kwadrat imo byłby sprawiedliwy dla jednej jak i drugiej strony.
W lms p4p tego problemu nie ma, bo jest poprostu 0 punktów o nic się im nie dodaje ani nie zabiera.
W nt p4p ten problem trzeba rozwiązać żeby to miało ręce i nogi.
Musiało minąć kilka sezonów by można to zauważyć, im dalej w las ( następne sezony) tym będzie jeszcze gorzej i sprawiedliwości w tym wogole nie będzie.
Mam nadzieję że w miarę jasno wytłumaczyłem o co mi chodzi.
No ale to i tak nie ma sensu w takim układzie, a im dalej w las tym jeszcze gorzej i te 3 sezony nie odzwierciedlają tego ile ktoś może mieć na minusie po 8 czy później 15 sezonach, ktoś teraz zacznie wyjdzie w 3 sezony na -0.50 i z rekordem -1.50 jest wyżej niż zdecydowana reszta graczy którzy grają od dłuższego czasu czy zwłaszcza od samego początku. A i tak ten -1 za czarny kwadrat to łagodny wymiar kary, wiadomo że możesz skończyć sezon +5, ale możesz też jebnac -7 no ale nie wiem, jak uważasz.No tak, rozumiem, dlatego jest ten punkt w regulaminie, że nowe osoby muszą rozegrać dwa pełne sezony, żeby być rozpatrywane w rankingu P4P. Czyli dopiero na starcie swojego trzeciego sezonu rozegranego z rzędu.
Ja i tak myślę, że z czasem ten okres „karencji” będzie wydłużany. Historycznie znalezienie się w top 3 po dwóch sezonach jest bardzo trudne, bo często jeden sezon można mieć serio dobry, ale później zazwyczaj drugi sezon okazywał się bardzo zły. Dwa sezony to podanie 20 typów i jeśli ktoś po dwóch sezonach będzie miał mega dobry wynik zasługujący na top, to według mnie powinien tam się znaleźć.No ale to i tak nie ma sensu w takim układzie, a im dalej w las tym jeszcze gorzej i te 3 sezony nie odzwierciedlają tego ile ktoś może mieć na minusie po 8 czy później 15 sezonach, ktoś teraz zacznie wyjdzie w 3 sezony na -0.50 i z rekordem -1.50 jest wyżej niż zdecydowana reszta graczy którzy grają od dłuższego czasu czy zwłaszcza od samego początku. A i tak ten -1 za czarny kwadrat to łagodny wymiar kary, wiadomo że możesz skończyć sezon +5, ale możesz też jebnac -7 no ale nie wiem, jak uważasz.
Wszystko mam w Excelach na dysku tym razem, więc nic nie zginie. Wszyskto będzie w historii, a reset może być przegłosowany jedynie jeśli się pomysł spodoba.@Jakub Madej czy tzw "reset po 10 sezonie" to ukryta groźba pożaru serwerów?
Ty lepiej przyznaj za ile i komu sprzedałeś konto, bo to niemożliwe żeby prawdziwy Gypsy tak trafiał
Ty lepiej przyznaj za ile i komu sprzedałeś konto, bo to niemożliwe żeby prawdziwy Gypsy tak trafiał![]()
@Evo wesprzyj po połowie tych dwóch chłopaków:
Co do rewanżu w kolejnym sezonie to oczywiście przyjmuję. Nie pozwól tylko by osobiste ambicje wzięły górę nad zdrowym rozsądkiem - tutaj nic nie ulegnie zmianie i tylko będę drenował Twój duński portfel. Jeżeli do rozpoczęcia 8 sezonu w dowolnym temacie napiszesz " BASTA" to uznam że wycofujesz się z zakładu i będziemy bawić się bez ryzyka finansowego.