Mam Pewniaka Mam Pewniaka - Sezon 6

@Evo i @TheNotoriusAdam ustanowili nowy rekord w kategorii najdłuższej serii trafionych typów w kategorii LMS i razem zajmują teraz pierwsze miejsce z wynikiem 9 trafionych typów z rzędu.

:conorsalute:

@TheNotoriusAdam zadebiutował na podium rankingu P4P w kategorii LMS.

:applause:

@TheNotoriusAdam z serią 12 trafionych typów z rzędu w kategorii NT powiększa swoją przewagę w rankingu z najdłuższymi seriami trafionych typów.

:kawulzbani:

@Evo z wynikiem 9 trafionych typów z rzędu wskoczył na podium w rankingu z najdłuższymi seriami trafionych typów.

:bleed:
Na 9 typów... 5 było takich samych!
:roberteyeblinking: :benny:

Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam trafi = TheNotoriusAdam wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Czyli kolega @Evo z większymi szansami... i nie tylko że stawia na Mullins, najciekawsze by było jakby jeden postawił na Angielkę a wtedy @TheNotoriusAdam na Sygułę, wtedy byłby bezpośredni pojedynek! :bye: :hi:

Na 6 sezonów... wziąłeś udział w 1!
:roberteyeblinking::benny:
Na 1 sezon, wygrałem 1x LMS
:roberteyeblinking: :wink:
A redaktor na 6 sezonów, wygrał 1x LMS
:roberteyeblinking::hi:
Co akurat jest dobrym wynikiem, bo na 6 Sezonów, będzie 6 wygranych, co najbardziej pokazuję, że konkurencja wyrównana, a rotacja jak w LH po odejściu Bones'a i przyjściem Poatana :wink:
No i w 1 Sezonie, nie było potrzeby typować KSW...

Na 1 sezon, wygrałem 1x LMS
:roberteyeblinking: :wink:
A redaktor na 6 sezonów, wygrał 1x LMS
:roberteyeblinking::hi:
Co akurat jest dobrym wynikiem, bo na 6 Sezonów, będzie 6 wygranych, co najbardziej pokazuję, że konkurencja wyrównana, a rotacja jak w LH po odejściu Bones'a i przyjściem Poatana :wink:
No i w 1 Sezonie, nie było potrzeby typować KSW...
A no to od siódmego sezonu zasada nie grasz = nie piszesz w temacie
:roberteyeblinking::kis:

To może bez KSW...
PS. co to za cenzura :roberteyeblinking:
Mam Pewniaka...
moje posty (z ogółem) %
S1: 125 (757) 16,5%
S2: 43 (522) 8,2%
S3: 54 (721) 7,5%
S4: 41 (726) 5,6%
S5: 33 (704) 4,7%
S6: 39 (582) 6,7% (po e9)
Czyli w 3 ostatnich sezonach razem mniej niż w tym 1S... :hi: :wink:
PS. wchodzę tu z sentymentu i zdecydowanie rzadziej niż jak grałem...

200w.gif

A ja przyjmuję charytatywne zakłady z każdym chętnym - kto skończy wyżej w następnym sezonie "LMS". Przegrany... Dowolna ustalona wspólnie stawka zakładu - wyłącznie na cele charytatywne - wskazane przez rywala. Zróbmy coś dobrego. Karma to suka. Lubi wracać, więc się wróci ::snoopd::.
Z mojej strony akceptuję wszystko do 1000 PLN - każdy indywidualny zakład bez dolnego limitu (dawać i o piątaka!). Dodatkowo: (tylko i wyłącznie poza głównym zakładem) - bez tego mi się nie chce - możemy dołożyć po pijalnej butelce między sobą do zakładu, jako bonus, poza podstawowym zakładem). Zapraszam odważnych bo...

Last edited:
Back