Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zmień na Mullins przyda się klątwa :Dczy mogę zmienić na Radtke...?![]()
Bez bicia przyznam, że pierwszą myślą był Reiner :)Zmień na Mullins przyda się klątwa :D
Na 9 typów... 5 było takich samych!@Evo i @TheNotoriusAdam ustanowili nowy rekord w kategorii najdłuższej serii trafionych typów w kategorii LMS i razem zajmują teraz pierwsze miejsce z wynikiem 9 trafionych typów z rzędu.
@TheNotoriusAdam zadebiutował na podium rankingu P4P w kategorii LMS.
@TheNotoriusAdam z serią 12 trafionych typów z rzędu w kategorii NT powiększa swoją przewagę w rankingu z najdłuższymi seriami trafionych typów.
@Evo z wynikiem 9 trafionych typów z rzędu wskoczył na podium w rankingu z najdłuższymi seriami trafionych typów.
![]()

Czyli kolega @Evo z większymi szansami... i nie tylko że stawia na Mullins, najciekawsze by było jakby jeden postawił na Angielkę a wtedy @TheNotoriusAdam na Sygułę, wtedy byłby bezpośredni pojedynek!Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam trafi = TheNotoriusAdam wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS

Na 6 sezonów... wziąłeś udział w 1!Na 9 typów... 5 było takich samych!
![]()
![]()

Na 1 sezon, wygrałem 1x LMSNa 6 sezonów... wziąłeś udział w 1!
![]()

A no to od siódmego sezonu zasada nie grasz = nie piszesz w temacieNa 1 sezon, wygrałem 1x LMS
![]()
A redaktor na 6 sezonów, wygrał 1x LMS
Co akurat jest dobrym wynikiem, bo na 6 Sezonów, będzie 6 wygranych, co najbardziej pokazuję, że konkurencja wyrównana, a rotacja jak w LH po odejściu Bones'a i przyjściem Poatana
No i w 1 Sezonie, nie było potrzeby typować KSW...

To może bez KSW...A no to od siódmego sezonu zasada nie grasz = nie piszesz w temacie
![]()

A no to od siódmego sezonu zasada nie grasz = nie piszesz w temacie
![]()

A no to od siódmego sezonu zasada nie grasz = nie piszesz w temacie
![]()
Znaczy mam wrócić na 7 Sezon, aby wrzucić te 150 postów!

.
Fuks