Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, zaktualizowane
Mullins (nie znam, ale przecież ta Syguła to jest amatorka).
Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMSReinier de Ridder
Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam trafi = TheNotoriusAdam wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
A nie powinno być tak w ostatnim balasie, że i tak @Miskatonic król bo ma najwięcej punktów?...Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam trafi = TheNotoriusAdam wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
jak mnie nazwałeś?balasie
w LMS wygrywa osoba z najdłuższą serią wygranych - jeśli nie będzie rozstrzygnięcia po 10 kolejkach to wygrywa osoba z najlepszym bilansem. W NT wygrywa osoba z najlepszym bilansem trafionych typów i tam Miskatonic jest na pierwszym miejscuA nie powinno być tak w ostatnim balasie, że i tak @Miskatonic król bo ma najwięcej punktów?...
View attachment 112907
Mało tego, jak Syguła nie zaskoczy i @Evo trafi swój typ to skończy sezon szósty z dwoma pasami, obydwoma w kategorii LMS.w LMS wygrywa osoba z najdłuższą serią wygranych - jeśli nie będzie rozstrzygnięcia po 10 kolejkach to wygrywa osoba z najlepszym bilansem. W NT wygrywa osoba z najlepszym bilansem trafionych typów i tam Miskatonic jest na pierwszym miejscu
Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Pewnie długo nad tym rozmyślał...