Mam Pewniaka Mam Pewniaka - Sezon 6

@Jakub Madej

Totalb wrzucił brakujący pojedynek

Screenshot_20241104-075859.jpg

Mullins (nie znam, ale przecież ta Syguła to jest amatorka).
Reinier de Ridder
Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam trafi = TheNotoriusAdam wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS

Evo trafi, TheNotoriusAdam trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam trafi = TheNotoriusAdam wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
Evo nie trafi, TheNotoriusAdam nie trafi = Evo wygrywa szósty sezon Mam Pewniaka w kategorii LMS
:blahblahblah:

Zgodnie z zasadami, jak jednej osobie z LMS wypadnie typ przez kontuzję / coś innego, to kolejka będzie przedłużona na kolejny odcinek (wtedy typowana będzie w ramach tego sezonu jeszcze gala KSW 100 dla osób z LMS).

Być może jednak nikt nie wypadnie, ale w razie czego @Evo i @TheNotoriusAdam możecie podać w razie czego typy zapasowe :lol: Ewentualnie śledzić newsy / oznaczenia, jeśli ktoś by wypadł i podać przed samą galą jeśli ktoś rzeczywiście wypadnie (będę też śledził żeby oznaczać w razie czego).

A nie powinno być tak w ostatnim balasie, że i tak @Miskatonic król bo ma najwięcej punktów?...
images~2.jpeg

w LMS wygrywa osoba z najdłuższą serią wygranych - jeśli nie będzie rozstrzygnięcia po 10 kolejkach to wygrywa osoba z najlepszym bilansem. W NT wygrywa osoba z najlepszym bilansem trafionych typów i tam Miskatonic jest na pierwszym miejscu
Mało tego, jak Syguła nie zaskoczy i @Evo trafi swój typ to skończy sezon szósty z dwoma pasami, obydwoma w kategorii LMS.

:gsp:

Mam Pewniaka s06e10
UFC Fight Night: Magny vs Prates

OSTATNIA KOLEJKA

Walka wieczoru:

170 lb: Neil Magny 5.78 - 1.11 Carlos Prates

Karta główna:

135 lb: Ricky Turcios 3.52 - 1.27 Benardo Sopaj
185 lb: Gerald Meerschaert 3.18 - 1.32 Reinier de Ridder
115 lb: Luana Pinheiro 3.82 - 1.24 Gillian Robertson
185 lb: Mansur Abdul-Malik 1.25 - 3.69 Dusko Todorovic

Karta wstępna:

115 lb: Karolina Kowalkiewicz 4.56 - 1.18 Denise Gomes
135 lb: Cortavious Romious 1.44 - 2.65 Gaston Bolanos
170 lb: Elizeu Zaleski 1.17 - 4.60 Zach Scroggin
170 lb: Charles Radtke 1.60 - 2.26 Matthew Semelsberger
135 lb: Cody Stamann 3.15 - 1.33 Da’Mon Blackshear
185 lb: Tresean Gore 1.54 - 2.39 Antonio Trocoli
135 lb: Melissa Mullins 1.38 - 2.90 Klaudia Syguła

Termin typowania do 22:00 09.11.2024

@saczken @kraks @Halba @Zuku @Clemenza08 @Warszawski Antek @Wolf @gostyniak @tobiVC @Siedem @Endrju Golara @osk @Roshi @Bambosze @q. @Ceylon @Jakub Madej @GypsyKing @SigisMundis

Back