GypsyKing
UFC Middleweight

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

W końcu się udało

Caio Borralho

@Joker
12 -> 15 (spadek o 3 miejsca)
@Joker
15 -> 9 (awans o 6 miejsc)

Ej, ale ja tego Borralho o 2 w nocy, na 5h przed walką, bym uznał, jako zastępstwo za Fletcher. Organizator wcześniej nie podał, że typ wypadłTydzień przerwy, następna gala 7 września![]()

To można wrzucać kursy plus rozpiskę i święty spokój na dwa tygodnieTydzień przerwy, następna gala 7 września![]()
Dobra, pora na spadek
Hosek
Fletcher

Mówisz, masz

Muszę przemyślećEj, ale ja tego Borralho o 2 w nocy, na 5h przed walką, bym uznał, jako zastępstwo za Fletcher. Organizator wcześniej nie podał, że typ wypadł![]()
Zawsze można podać typ rezerwowy - Siedem jest na tym na przykład stratny, bo miałby Fletchera po 0.00 rozliczonego, a podał typ zapasowy i ma -1.00Ej, ale ja tego Borralho o 2 w nocy, na 5h przed walką, bym uznał, jako zastępstwo za Fletcher. Organizator wcześniej nie podał, że typ wypadł![]()
Nie ma wyjątkówMuszę przemyślećZawsze można podać typ rezerwowy - Siedem jest na tym na przykład stratny, bo miałby Fletchera po 0.00 rozliczonego, a podał typ zapasowy i ma -1.00
Typujemy max. do rozpoczęcia pierwszej walki, a nie jak w tej sytuacji po 3 skończonych pojedynkach.
Nie no, luz.Muszę przemyślećZawsze można podać typ rezerwowy - Siedem jest na tym na przykład stratny, bo miałby Fletchera po 0.00 rozliczonego, a podał typ zapasowy i ma -1.00
Zacznijmy od tego, że w tym przypadku wygrywa demokracja - wspólnie, kolektywnie, ustaliliśmy, że typuje się do pierwszej walki. Gdyby dyktatura miała być górą, to Jakub pokazałby cohones, zaliczył typ, po tym jak Fletcher dostał sraczki, i pierdolił demokratyczne ustalenia.Nie ma wyjątkówTypujemy max. do rozpoczęcia pierwszej walki, a nie jak w tej sytuacji po 3 skończonych pojedynkach.
Od takich przypadków są rezerwowi, dziękuję, do widzenia. Precz z demokracją, dyktatura górą!
Niby czarny, a jednak biały...Nie ma wyjątkówTypujemy max. do rozpoczęcia pierwszej walki, a nie jak w tej sytuacji po 3 skończonych pojedynkach.
Od takich przypadków są rezerwowi, dziękuję, do widzenia. Precz z demokracją, dyktatura górą!![]()

To mój adwokat jak coś. Mecenas Bambosze.Nie ma wyjątkówTypujemy max. do rozpoczęcia pierwszej walki, a nie jak w tej sytuacji po 3 skończonych pojedynkach.
Od takich przypadków są rezerwowi, dziękuję, do widzenia. Precz z demokracją, dyktatura górą!![]()
Niczym Don KingTo mój adwokat jak coś. Mecenas Bambosze.