GypsyKing
UFC Middleweight
@Jakub Madej chyba trzeba zasady zmodyfikować bo chłopaki mają hacksyPrzyszły sezon stawiam za każdym razem przeciwko naszym. Oprócz Polaka rodaka z Afryki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Jakub Madej chyba trzeba zasady zmodyfikować bo chłopaki mają hacksyPrzyszły sezon stawiam za każdym razem przeciwko naszym. Oprócz Polaka rodaka z Afryki.
To się nazywa pewniaczek a nie żadne hacksy. Pewne ryby kolego. Same wskakują do siatki. W tym sezonie gdyby od początku przyjąć klucz "wszystko przeciw Polakom" to pewna wygrana.@Jakub Madej chyba trzeba zasady zmodyfikować bo chłopaki mają hacksy
Szkoda ze sie człowiek dopiero po Gamerze przekonałTo się nazywa pewniaczek a nie żadne hacksy. Pewne ryby kolego. Same wskakują do siatki. W tym sezonie gdyby od początku przyjąć klucz "wszystko przeciw Polakom" to pewna wygrana.

Czekam aż redaktor roku wrzuci aktualizacje. Przeliczę sobie ile miejsc kosztował mnie patriotyzm i wiara w istnienie szarych komórek u kangura.Szkoda ze sie człowiek dopiero po Gamerze przekonał![]()
A Brzeski z Walkerem?... W tym sezonie gdyby od początku przyjąć klucz "wszystko przeciw Polakom" to pewna wygrana.

Błąd w matrixie. Większa anomalia niż sam Neo.A Brzeski z Walkerem?![]()

Największy awans w tabeli piątego sezonu NT po szóstej kolejce:
@Miskatonic
17 -> 5 (awans o 12 miejsc)

Kurs był 2.09 jak zagrałeś. W tej kategorii liczony jest „zysk” z tego kursu, czyli minus 1.00Duplesiss nie byl po 1.09, byl blisko 2, panie @Jakub Madej. Czy ja po prostu nie kumam zasad?
3 odcinki-2,87 jest jeszcze nadzieja żeby w tym sezonie wstydu wyjść choć na a zero.

I tylko raz stawiałeś na Polaka3 odcinki
Moze zrobie z -6.00 chociaż -2![]()

I nie stawiałem na kanguraI tylko raz stawiałeś na Polaka![]()
Szkoda ze w rezerwie tylkoI to bez krsoneDobra chuj, rób ten pas dla orłów.

To ma działać motywacyjnieI przestań mnie publicznie upokarzać![]()

Kiedy kursy?Za tydzień ulubiony rozkład uczestników gry Mam Pewniaka, czyli KSW i UFC w jeden weekend:
s05e08 - KSW 97: Bajor vs Scheffel
s05e09 - UFC Fight Night: Cannonier vs Borralho
s05e10 będzie 7 września galą UFC Fight Night: Burns vs Brady
Sezon szósty rozpocznie się 14 września:
s06e01 - KSW 98: Michalski vs Zerhouni
s06e02 - UFC 306: O'Malley vs Dvalishvili