Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Brzeskiego tez mial ogarnacA swoją drogą wydaje mi się że ten Walker ogarnie.

Wiem i wydaje mi się, choć oczywiście mogę się mylić, nie zagrała mu głowa, debiut w UFC, ta walka odpowie czy on jest takim ogórem czy tam coś poszło nie tak.Brzeskiego tez mial ogarnac![]()

Co oznacza ten mistyczny zwrot "zajeżył"?i zajeżył![]()
![]()

Mam przeczucie, że ten Walker dziś wygra i tam jest fajny kurs na niego.

Człowiek wiedział, ale się łudził. Tak to jest, jak się krzyczy do Tsarukyanów, Makhachevów o pasie, a przychodzi Hooker i niszczy cele.Mam przeczucie, że ten Walker dziś wygra i tam jest fajny kurs na niego. Myślałem o stawianiu Luany Santos, Rozenstruika, Ercega i Du Plessisa, ale idę na łatwiznę. Mimo, iż wciąż coś mi mocno śmierdzi w tej walce i mam złe przeczucia odnośnie mocnego skupiania się na walkach o pas, Tsarukyanie, Makhachevie i tak dalej, to liczę, że jednak solidny Gamrot to ogarnie, bo z takim rywalem, powinno to wyglądać łatwo.
Mateusz Gamrot
![]()
trzeba bylo tego Hookera bracnajgorzej jak to bedzie ich jedyny trafiony typ w tym sezonie
Spoko, ja też. Mi to wstyd jest że w Gamrota poszedłem bo od tygodnia wszystkim pisałem, że Gamrot przegra XDA idź pan w chuj, ostatnio jestem bardzo pod formą w pewniaku.
Szukałem kwadratowych jaj zamiast dać tego Songa albo Walkera. Przyznam szczerze że zapomniałem ile Jingling ma już lat, zjazd do bazy się szykuje a nie sukcesy.Spoko, ja też. Mi to wstyd jest że w Gamrota poszedłem bo od tygodnia wszystkim pisałem, że Gamrot przegra XD
to samo, patriotycznie nie dopuściłem do zakładu w drugą stronęSpoko, ja też. Mi to wstyd jest że w Gamrota poszedłem bo od tygodnia wszystkim pisałem, że Gamrot przegra XD

No i coś Pan najlepszego narobił?Dan Hooker 3.01
No i chuj jest juz po kutasiarzu

Klątwa Polaków w UFC wygrała splitem z klątwą typerów Cohones