Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dziękujemy. Miałem właśnie pisać z apelem, żeby Panowie GypsyKing, Roshi, Zuku i Drzewo wytypowali HookeraDan Hooker 3.01
No i chuj jest juz po kutasiarzu
Rez. Junior Tafa 1.89

Jak rano zobaczyłem wynik Tybura to wiedziałem co trzeba robić.Dziękujemy. Miałem właśnie pisać z apelem, żeby Panowie GypsyKing, Roshi, Zuku i Drzewo wytypowali Hookera![]()
Ja się dołączam i też Hookera.Dziękujemy. Miałem właśnie pisać z apelem, żeby Panowie GypsyKing, Roshi, Zuku i Drzewo wytypowali Hookera![]()
Na pełnej Marcin! Tybur 2.18
Rez. Diniz 2.71
Teraz się uda! Marcin mnie nigdy nie zawiódł
od teraz czekasz na zatwierdzenie typu przez rade GITów... rozumiemy sie

Juz wytypowałem takżeod teraz czekasz na zatwierdzenie typu przez rade GITów... rozumiemy sie![]()

mowilem o wszystkich sezonachJuz wytypowałem także![]()
mowilem o wszystkich sezonach![]()

Z drugiej strony jeden ma na imię Junior, a drugi to Valter Walker - niczym główny bohater dobrego serialu. Ja bym nie ruszał.265 lb: Junior Tafa 1.89 - 1.89 Valter Walker
Tafa (1-2 UFC) a Walker (0-1 UFC) co przegrał z Brzeskim (1-4 UFC), a w stójce jest fatalny... a Tafa porażki z (11-7 i 3-2 UFC)
Z drugiej strony jeden ma na imię Junior, a drugi to Valter Walker - niczym główny bohater dobrego serialu. Ja bym nie ruszał.
a nazwisko