Evo
Bellator Light Heavyweight
Who Da Fook Is That GuyRemember The Name
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Who Da Fook Is That GuyRemember The Name
Belal ,zapamietaj te imie’ MuhammadWho Da Fook Is That Guy
Będzie ciężko bo te muhamaty wyrastają jak grzyby po deszczu...Belal ,zapamietaj te imie’ Muhammad
Arbi mówi że Łukasz to bierzeMick Parkin![]()

No rzuciłem specjalnie klątwę, bo w tym sezonie nic mi nie siada.Arbi mówi że Łukasz to bierze
A tak serio to czekam na ważenie bo chce zobaczyć jak oni przy sobie wyglądają.
Cięższy będzie, martwi mnie tylko że będzie przy Łukaszu wyglądał jak mała zbita kulka, wtedy pojawi się opcja n punktowanie, dlatego czekam do ważenia, ale nie wiem co by się musiało stać bym nie skopiował twojego typu, bo to pierwsze co mi do głowy przyszło, a nauczyłem się już że pierwsza myśl najlepsza, kombinować mi się za bardzo nie chce, choć ten Kape... Może trafić.No rzuciłem specjalnie klątwę, bo w tym sezonie nic mi nie siada.
Parkin będzie według mnie za dobry boksersko dla Łukasza. Poza tym Anglik będzie cięższy minimum 12 kilogramów, bo zazwyczaj wnosi na wagę pod 120 kg, a Łukasz raczej koło 109 kg.
Sparingpartnerzy Parkina - Tom Aspinall, Phil De Fries. Według mnie to będzie łatwa walka dla niego, ale chętnie się pomylę i niech Łukasz wygra. Od czasu dołączenia do WCA i przygotowań wyłącznie tam, gdzie ma w końcu sparingpartnerów z wagi ciężkiej, wygląda to już trochę lepiej. Zobaczymy w sobotę.Cięższy będzie, martwi mnie tylko że będzie przy Łukaszu wyglądał jak mała zbita kulka, wtedy pojawi się opcja n punktowanie, dlatego czekam do ważenia, ale nie wiem co by się musiało stać bym nie skopiował twojego typu, bo to pierwsze co mi do głowy przyszło, a nauczyłem się już że pierwsza myśl najlepsza, kombinować mi się za bardzo nie chce, choć ten Kape... Może trafić.
Ale dodam, że moją pierwszą myślą na ten odcinek był Giga Chikadze po kursie 3.00. Zobaczymy czy teoria pierwszej myśli znowu by tu miała zastosowanieCięższy będzie, martwi mnie tylko że będzie przy Łukaszu wyglądał jak mała zbita kulka, wtedy pojawi się opcja n punktowanie, dlatego czekam do ważenia, ale nie wiem co by się musiało stać bym nie skopiował twojego typu, bo to pierwsze co mi do głowy przyszło, a nauczyłem się już że pierwsza myśl najlepsza, kombinować mi się za bardzo nie chce, choć ten Kape... Może trafić.
Belal (#2.) w walce o pas z (2.97)Aktualizacja rozpiski i kursów
Walka wieczoru:
Pojedynek o mistrzostwo UFC w kategorii półśredniej
170 lb: Leon Edwards 1.38 - 2.97 Belal Muhammad
Karta główna:
Pojedynek o tymczasowe mistrzostwo UFC w kategorii ciężkiej
265 lb: Tom Aspinall 1.26 - 3.75 Curtis Blaydes
155 lb: Bobby Green 1.84 - 1.93 Paddy Pimblett
185 lb: Christian Leroy Duncan 1.66 - 2.18 Gregory Rodrigues
145 lb: Arnold Allen 1.41 - 2.87 Giga Chikadze
Karta wstępna:
145 lb: Nathaniel Wood 1.23 - 4.09 Daniel Pineda
115 lb: Molly McCann 1.28 - 3.57 Bruna Brasil
135 lb: Caolan Loughran 1.47 - 2.62 Jake Hadley
205 lb: Modestas Bukauskas 1.61 - 2.27 Marcin Prachnio
170 lb: Oban Elliott 2.10 - 1.71 Preston Parsons
125 lb: Muhammad Mokaev 1.64 - 2.23 Manel Kape
170 lb: Sam Patterson 1.22 - 4.14 Kiefer Crosbie
265 lb: Mick Parkin 1.33 - 3.25 Łukasz Brzeski
115 lb: Shauna Bannon 1.58 - 2.34 Alice Ardelean
Data typowania: 28.07.2024 00:15
@Siedem @SigisMundis @Bambosze @gostyniak @Clemenza08 @saczken @Wolf @Reptile @TheNotoriusAdam @TheAwesomeOne @osk @w4ar @Joker @Hellah @Karwantes @tobiVC @Prorok Izajasz @Roshi @Zuku @Drzewo
to jest nawet słabiej niż średnia naszych 2 zawodników gdzie nie są faworytami, a Brzeski jest sporym underdogiem...
gadka nie zrobiła wrażenia na bukach 
Jacek nie kombinuj, już wytypowałem wcześniej

Dobra, widzęJacek nie kombinuj, już wytypowałem wcześniej![]()
Dla mnie to samo proszęJacek nie kombinuj, już wytypowałem wcześniej![]()

Jacek nie kombinuj, już wytypowałem wcześniej![]()
Czarny ginie pierwszy...Dobra, widzę