Roshi
Roshi
stawialem na roznice warunkow fizycznychBoś płotka nie gracz, i tylko wyzywać potrafisz.
Bruna brasil.
Koń zwalony?
Słuchaj się dona.

Prachnio jako zastepstwo siadl wiec

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
stawialem na roznice warunkow fizycznychBoś płotka nie gracz, i tylko wyzywać potrafisz.
Bruna brasil.
Koń zwalony?
Słuchaj się dona.

Amator, Steuve mistrzem UFC? Haha.stawialem na roznice warunkow fizycznych
Prachnio jako zastepstwo siadl wiec![]()
Prawidłowo, bo taki drzewo jedzie na cwancyku, raz sobie postawi underdoga, wejdzie, o fajnie, następna gala chujowe kursy, o to nic nie wskazuje, zostawię puste pole, na następnej gali znów jebnie jakiegoś underdoga i jest wyżej niż chłopaki co typują każdą galę z lepszym czy gorszym skutkiem, tu obejdzie się bez ankiety akurat. Albo bawimy się od początku do końca albo wcale.Ogłoszenie - od następnego sezonu prawdopodobnie zostanie wprowadzona zasada "brak typów w trzech kolejkach NT = brak możliwości dalszego typowania". Wrzucę jeszcze ankietę w sprawie tego, zobaczymy co lud na ten temat powie.
(w następnym idę po majstra)I kogo tu boli dupa?Prawidłowo, bo taki drzewo jedzie na cwancyku, raz sobie postawi underdoga, wejdzie, o fajnie, następna gala chujowe kursy, o to nic nie wskazuje, zostawię puste pole, na następnej gali znów jebnie jakiegoś underdoga i jest wyżej niż chłopaki co typują każdą galę z lepszym czy gorszym skutkiem, tu obejdzie się bez ankiety akurat. Albo bawimy się od początku do końca albo wcale.

Ja wygrywamI kogo tu boli dupa?![]()

Ksw niepotrzebne. Zawsze psują typ lokalni gladiatorzyto ksw jest tak chujowe, ze ciezko cokolwiek wybrac i myslalem, ze kurs na Toupurie bedzie wyzszy

Nowy lider w NT (6-1) po 7 kolejkach więcej pkt niż 1. po 10, a zwycięzca S1 @Roshi dopiero 13. (2-5) notuje 3 Loss Streak...

bo teraz czołówka S1 a S2 mocno się zmieniła.Nowy lider w NT (6-1) po 7 kolejkach więcej pkt niż 1. po 10, a zwycięzca S1 @Roshi dopiero 13. (2-5) notuje 3 Loss Streak...
A ja sobie w P4P (NT) utrzymałem 4. miejsce nie grając w S2... tak jak kolega @TheAwesomeOne (3.)bo teraz czołówka S1 a S2 mocno się zmieniła.
Wyciąć to drzewo i po kłopocie.Prawidłowo, bo taki drzewo jedzie na cwancyku, raz sobie postawi underdoga, wejdzie, o fajnie, następna gala chujowe kursy, o to nic nie wskazuje, zostawię puste pole, na następnej gali znów jebnie jakiegoś underdoga i jest wyżej niż chłopaki co typują każdą galę z lepszym czy gorszym skutkiem, tu obejdzie się bez ankiety akurat. Albo bawimy się od początku do końca albo wcale.
To nie chwalenie się tylko fakty, a pisze jak jest...Jak się tak będziesz chwalił to wprowadzę ujemne punkty za odpuszczanie grania w sezonach, aby utrzymać lepsze miejsce lub wprowadzę inny sposób liczenia miejsc w P4P.
:)

Nie pyskujTo nie chwalenie się tylko fakty, a pisze jak jest...
Tylko ja nie odpuściłem grania aby utrzymać lepsze miejsce w P4P... bo pewnie jak bym grał to byłbym na jakimś małym plusiku w S2...![]()

Bo co innego pisać (bo lubię) a co innego typować np. KSW (mniej lubięnie grasz w S2, a przed kazda gala udzielasz sie w tym temacie, i to faktycznie wyglada, tak jakbys chcial utrzymac te 1 miejsce

) a 1 miejsce to mam tylko P4P (LMS) a nie w NT...
), a tak mam luz no i nie tracę tyle czasu na analizę w 1 tygodniu typów na KSW (nie wybierałem w S1
) i UFC...Chyba teraz to bardziej černá česká magieZ ufc Volk 1.87
W zastępstwie Robson Whittaker
Z lokalnym kurwidołkiem poczekam bo to czarna magia![]()

Nie zmieniam, Zostawiam ogórzycę a drugi typ to najpewniejszy bet w drugim sezonie.Dla malkonentów () dorzucam galę FEN 52 bonusowo do s02e08 (kursy są dostępne na TOTALbet, a obydwie gale w ten sam dzień). @Reptile jeśli chcesz, to możesz zamienić typ z s02e08.
Czyli:
Jeden typ z s02e08 (KSW 91 / FEN 52)
Jeden typ z s02e09 (UFC 298)