Roshi
Roshi
Tylko nie załamuj się jak gleba...adres masz jak cośChuj wam do dupy hejterzy
Młody prospekt z rekordem 9-1
W pompkę mnie cmoknijcie ogóry
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko nie załamuj się jak gleba...adres masz jak cośChuj wam do dupy hejterzy
Młody prospekt z rekordem 9-1
W pompkę mnie cmoknijcie ogóry
Chyba nie powinni być teraz klasyfikowani w tym P4P bo to wygląda bardzo dziwnie, a nawet śmiesznie, powinien być brany przynajmniej ten 1 pełny sezon... na razie
Tacy userzy powinni być podawani (bo brali jednak udział) jako nie klasyfikowani pod główną tabelką na dole, tak to widzę... @Jakub Madej
Chyba że jest się Bones'em (#2 P4P) czy Miocic (#4 HW) bardziej jak ranking BoxRec... bo tam to wyleciał nawet nieaktywny Fury...Tak też będzie, miałem to na uwadze. To znaczy - osoby nieaktywne nie będą w rankingu P4P i będą wracać po powrocie do grania. Coś jak ranking UFC - nie ma cię 12 miesięcy, to wypadasz (wiadomo, że są wyjątki). Tutaj będzie podobnie i zapewne to będzie liczba kolejek lub liczba sezonów lub liczba podanych typów (teraz się to zmieni, bo grać trzeba cały sezon).
Pierwszy sie łapiesz do wylotu jak się nie graChyba że jest się Bones'em (#2 P4P) czy Miocic (#4 HW) bardziej jak ranking BoxRec... bo tam to wyleciał nawet nieaktywny Fury...
Otóż toPierwszy sie łapiesz do wylotu jak się nie gra
Tylko ja to chociaż dałem 10 typów w S1 czyli 50% z 2 sezonów, a nie tylko 1 czy 2 typy na 20 możliwych...Pierwszy sie łapiesz do wylotu jak się nie gra
Chuj mnie to obchodzi, masz jedynie 50%Tylko ja to chociaż dałem 10 typów w S1 czyli 50% z 2 sezonów, a nie tylko 1 czy 2 typy na 20 możliwych...
W dwóch sezonach brało udział 30 typujących z 50 na P4P (ogółem) a tylko 12 oddało 20 typów...
No i wygrałem S1 LMS czyli miałem immunitet
Ale z lepszą skutecznością trafień od kolegi...Chuj mnie to obchodzi, masz jedynie 50%
Fifty foookin percent. Drugi sezon byl pojebany wjebalbys 2-8 i tyle w temacieAle z lepszą skutecznością trafień od kolegi...
Na pewno nie tyle, bo ja obstawiałem spokojnie bliżej było by 5-5 (tylko może na minusie)... ale muszę się zgodzić że to był zakręcony sezon bo w LMS już w 4 odcinku był znany zwycięzca...Fifty foookin percent. Drugi sezon byl pojebany wjebalbys 2-8 i tyle w temacie
Problem w tym że nie obstawiałeś. @Jakub Madej proponuję wykreślić Kasjusza z rankingów brakiem typów w całym sezonie zresetował sobie wynik. To dobra zasadaNa pewno nie tyle, bo ja obstawiałem spokojnie bliżej było by 5-5
To mogę mieć co najwyżej zawieszony ranking P4P, a nie anulowany jak pisał wcześniej redaktor @Jakub MadejProblem w tym że nie obstawiałeś. @Jakub Madej proponuję wykreślić Kasjusza z rankingów brakiem typów w całym sezonie zresetował sobie wynik. To dobra zasada
patrzac na spadek formy byla to zla decyzjaz tej okazji trzeba bedzie wkoncu wyjsc z oplota
patrzac na spadek formy byla to zla decyzja