Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dalem 2 typ Mordeczko@tobiVC też powinien być po 1.50 po obstawił 1.65 Brenera (ale z Argentyńczykiem, który wypadł) a później nie dał 2 typu... pewnie nie wiedział o tym, to 1.50 powinien mieć.
A @Miskatonic obstawił 1.53 Nascimento (po aktualizacji) czyli połowa to 1.26 a nie 1.25 (przy wcześniejszym 1.50)
A @w4ar obstawił Diakiese (po aktualizacji) 1.55, a nie 1.65 to by było na tyle poprawek...![]()
![]()
No racja, ale 1.50 się zgadza i dobrze że kolega nie zmienił bo Brener (przez jedno n)Dalem 2 typ Mordeczko
Dalej brnałem w Brennera
zrobił mocne KO

Mateusz Rębecki 1.15 - 5.50 Roosevelt Roberts
Wychodzi na to że Mateusz jest największym faworytem z obu gal UFC i KSW, aż taki niski kurs na niego.
Tylko że kolega go nie przeskoczył, bo po 5 typowaniach był przed nim, a przeskoczył to go @SigisMundisNajważniejsze, że przeskoczyłem @Siedem![]()

No to chodziło mi o to, że ważne, że @Siedem mnie nie przeskoczyłTylko że kolega go nie przeskoczył, bo po 5 typowaniach był przed nim, a przeskoczył to go @SigisMundis![]()

I tak Cię pokonam!
sraly muchy bedzie wiosna.

Ciekawostka kolega ma 51,61 a goniąca go 3 razem (z miejsc 2-4) 51,21...
sraly muchy bedzie wiosna.

Nie zesraj się....I tak Cię pokonam!![]()

Nie zesraj się....![]()
Taki był też plan, aby to trochę odróżnić w sposobie liczenia. Także przewidziałeś zmianęSugestia @Jakub Madej , że jednak NT od drugiego sezonu powinien być naliczany jakby grało się każde zdarzenie solo za 1 jednostkę, a łącznym wynikiem powinna być suma zysków (a nie iloczyn kursów).
Czyli ktoś trafia kurs 5, to wynikiem jest 4 zysku
Nietrafiony typ to strata stawki, czyli -1
Zwrot to oczywiście jak teraz 0
Miałoby to rzetelne odzwierciedlenie kto jest najlepszym typerem w systemie gry solo.
tak jak LMS wyłania najlepszego typera, który gra ALL IN.

Taki był też plan, aby to trochę odróżnić w sposobie liczenia. Także przewidziałeś zmianę
W zakładce ostatniej można podejrzeć jakie by były wyniki z takim liczeniem "zysku".

Taki był też plan, aby to trochę odróżnić w sposobie liczenia. Także przewidziałeś zmianę
W zakładce ostatniej można podejrzeć jakie by były wyniki z takim liczeniem "zysku".

Tylko awans z 16. na 14 miejsce redaktora...Chuja bym zarobił, mi się nie podoba bo spadłem 5 miejsc dziwnym trafem, a ty jaki potężny zysk byś miał![]()
życie bym zmienił i sobie ułożył jakbym to grała ty jaki potężny zysk byś miał![]()
@Jakub Madej a ja proponuję żeby od drugiego sezonu @Cassius42 się zajął typerem, co Ty na to...?@Roshi nadal pierwszy ale nie z taką miażdżąca przewagą jak teraz gdy ma więcej pkt niż 3 następni za nim, ja nadal 2 ale z większa przewagą, nad następnymi. Największe spadki z czołówki zanotował @GypsyKing z 6 na 15 i @Siedem z 5 na 11, a awans @osk z 8. na 4.
A najciekawiej widać tą zmianę na nowe u @gostyniak 13. (awans na 7.) gdzie miał 3 trafione i 1 nie, a @Drzewo 14. (spadek na 20.) przy tylko 1! trafionym wysoko typie (4,60)
Tylko 14. userów na plusie, ponad połowa na minusie...

Ja mam lepszy pomysł, niech typera zrobi jak taki do przodu