Maciej Kawulski - Mamy tak samo dobrych zawodników jak UFC

• Thread starter Deleted member 13171
  • Start date
Zacny wykop.
To można tłumaczyc na trzy sposoby: nadmiar używek, ciężka choroba lub upośledzenie. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
Osobiście nadal nie dopuszczam myśli że można mówić takie rzeczy będąc trzeźwym, zdrowym i nawet tylko średnio inteligentnym.
Jeszcze mi świta taka myśl że kawul moze uważać widzów cyrku za kompletnych idiotów.

Zacny wykop.
To można tłumaczyc na trzy sposoby: nadmiar używek, ciężka choroba lub upośledzenie. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
Osobiście nadal nie dopuszczam myśli że można mówić takie rzeczy będąc trzeźwym, zdrowym i nawet tylko średnio inteligentnym.
Jeszcze mi świta taka myśl że kawul moze uważać widzów cyrku za kompletnych idiotów.
To jest po prostu ciężka odklejka. Kalwi i Lewi żyją w wyimaginowanym świecie magii i czarodziejstwa.
Jednen czub myśli, że jest Napoleonem, drugi Elfem a trzeci włodarzem największej federacji w galaktyce.

Kawul pół biedy, ale kelner ma odjazd konkretny

Kawul przez duszę artysty czasami odlatuje, męczą go wieczne rozkminy oraz wszelkie analizy, dlatego później pierdoli takie bzdury. Jest to niegroźne raczej. Nie bije jakaś nienawiść od niego. Kelner to inna bajka, myślę że prędzej czy później trafi do Choroszczy.

Podwójny paradoks. Kawul pierdoli takie głupoty bo wie, że sportowi fani MMA nie traktują tego poważnie, ale target docelowy KSW w zdecydowanej większości w ogóle nie interesuje się UFC, a może nawet nie obejrzało ani jednej gali w życiu. Ponieważ media branżowe nie zadają niewygodnych pytań wszyscy turlają się w jednym kółku wzajemnej adoracji. Jak KSW w końcu padnie to Kawule do końca życia będą opowiadali, że to oni stworzyli MMA w Polsce i mają na to monopol.

Back